Velikonoční nádivka

Recept na Velikonoční nádivku z trojího masa.

doba přípravy: cca 45 minut

Ingredience:
200g uzeného masa
200g vepřového masa (bok)
200g kuřecích vnitřností (srdce, játra)
toastový chléb
10 vajec
125ml mléka
hrst bylinek (např. mladá kopřiva)
petrželka
sůl, pepř
sádlo na vymaštění pekáče

Postup:
Maso uvařte každé zvlášť a nakrájejte na kostičky. Toastový chléb nakrájejte na kostičky a zvlhčete několika lžícemi vývaru z masa. Přidejte maso, rozsekané bylinky a petrželku, osolte, opepřete a lehce promíchejte. Vejce rozkvedlejte s mlékem a zalijte jimi směs. Dejte do dobře vymaštěného pekáčku a zvolna upečte. Podávat můžete se špenátem nebo zeleninovým salátem.

Foto: Albert

11.3.2008 12:00| autor: Wanda
Více o tématu: masonádivkarecept

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist