Velikonoční nádivka

Recept na Velikonoční nádivku z trojího masa.

doba přípravy: cca 45 minut

Ingredience:
200g uzeného masa
200g vepřového masa (bok)
200g kuřecích vnitřností (srdce, játra)
toastový chléb
10 vajec
125ml mléka
hrst bylinek (např. mladá kopřiva)
petrželka
sůl, pepř
sádlo na vymaštění pekáče

Postup:
Maso uvařte každé zvlášť a nakrájejte na kostičky. Toastový chléb nakrájejte na kostičky a zvlhčete několika lžícemi vývaru z masa. Přidejte maso, rozsekané bylinky a petrželku, osolte, opepřete a lehce promíchejte. Vejce rozkvedlejte s mlékem a zalijte jimi směs. Dejte do dobře vymaštěného pekáčku a zvolna upečte. Podávat můžete se špenátem nebo zeleninovým salátem.

Foto: Albert

11.3.2008 12:00| autor: Wanda
štítky: nádivkarecept

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist