Velikonoční nádivka

Recept na Velikonoční nádivku z trojího masa.

doba přípravy: cca 45 minut

Ingredience:
200g uzeného masa
200g vepřového masa (bok)
200g kuřecích vnitřností (srdce, játra)
toastový chléb
10 vajec
125ml mléka
hrst bylinek (např. mladá kopřiva)
petrželka
sůl, pepř
sádlo na vymaštění pekáče

Postup:
Maso uvařte každé zvlášť a nakrájejte na kostičky. Toastový chléb nakrájejte na kostičky a zvlhčete několika lžícemi vývaru z masa. Přidejte maso, rozsekané bylinky a petrželku, osolte, opepřete a lehce promíchejte. Vejce rozkvedlejte s mlékem a zalijte jimi směs. Dejte do dobře vymaštěného pekáčku a zvolna upečte. Podávat můžete se špenátem nebo zeleninovým salátem.

Foto: Albert

11.3.2008 12:00| autor: Wanda
Více o tématu: nádivkarecept

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist