Zimní look 2004/2005

Zima bude tento rok ve znamení rafinovanosti a přepychu. Inspiraci můžeme hledat třeba ve filmech pro pamětníky, ve kterých se leskem a bohatstvím opravdu nešetří.

Ženy jsou zde elegantní a ve výběru doplňků velmi hravé a marnivé. Můžeme se od nich lecčemu přiučit.

Jestliže vám ve skříni visí několik let staré, jednoduché černé šaty a zdá se vám, že už je každý z vašeho okolí musí znát nebo jen jste fanynkou klasických džínsů a triček, ale i tak si chcete hrát, investujte do doplňků. Svůj oděv můžete ozdobit broží, kožešinou nebo nápadnými náušnicemi.

Pokud se nyní poohlížíte po zimních botách, zaměřte se na ty, co mají kulatou špičku. Při jejich výběru dbejte mimo jiné na to, aby se hodily stejně tak k sukni a šatům. Tento rok totiž bude zima velmi romantická.

Podle kadeřníků mají váš obličej v tomto období zdobit vlasy vlnité a bohaté. Nejste-li z těch šťastných, které se s nimi narodily, jistě oceníte existenci natáček.

V líčení se nebojte popustit uzdu své fantazie, samozřejmě v rozmezí dobrého vkusu. Rudými ústy nebo kouřovými očními stíny svou přirozenou krásu ještě podtrhnete. K takovému vzhledu neodmyslitelně patří dlouhé pěstěné červené nehty. Nyní je váš zimní look doveden k dokonalosti.

Zima je sama o sobě značně depresivním obdobím, takže se nebojte rozjasnit sama sebe a tím i ten jinak pochmurný svět okolo nás.

11.1.2005 4:43| autor: Kamila Čepková

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist