Nejzajímavější momenty veletrhu HORECA!

Chcete – li se zorientovat v současných trendech, na výstavní ploše Veletržního paláce Vás přivítá přehlídka toho nejlepšího, co oblast gastronomie a hotelnictví nabízí. „Veletrh HORECA je takový náš klenot, který si hýčkáme a se kterým přicházíme letos již poosmé. Ráda bych pozvala všechny zájemce, odborníky i laiky, aby se přišli podívat, jak se nám letošní ročník povedl,“ zve projektová manažerka veletrhu, paní Miroslava Helmichová a Femina přináší exluzivní program veletrhu!

Tři dny plné gastronomie a skvělých chutí pod jednou střechou
– a nejen pro hoteliéry!

Každému návštěvníkovi se nabídne přehled inspirací, zajímavostí, novinek a pobavení. Restaurační zařízení mohou být zařízena vkusně, stoly prostřeny přímo umělecky, jídlo připraveno tak, aby lahodilo oku i vašemu mlsnému jazýčku a nápoje vybrány vhodně k pokrmu. Nevěříte

Přesvědčete se sami! Přijďte se podívat do Veletržního paláce ve dnech 24. – 26. 10. 2006. Otevírací doba je v prvních dvou dnech od 10:00 do 18:00, ve čtvrtek od 10:00 do 17:00.

Program veletrhu:

24. 10. – úterý

10 – 14 hod. FANY CARVING CUP – soutěž v dekorativním vyřezávání ovoce a zeleniny organizovaná panem Davidem Beranem ve spolupráci se společností FANY GASTROSERVIS

11 – 15 hod. HODNOCENÍ PŘIHLÁŠENÝCH VÝROBKŮ A SLUŽEB DO SOUTĚŽE EXPONÁT HORECA
HODNOCENÍ PŘIHLÁŠENÝCH VÝROBKŮ A SLUŽEB DO SOUTĚŽE PRODUKT ROKU 2006 DODAVATELE SDRUŽENÍ HO.RE.KA ČR
15 – 16 hod. MÓDNÍ PŘEHLÍDKA PROFESNÍCH ODĚVŮ organizovaná společností IVN PROFI
16 – 16.30 od. fittness show značky STAR TRAC

25. 10. – středa
10 – 18 hod. KVALIFIKACE SOUTĚŽE MISTR KÁVY 2006
10 – 18 hod. MINIŠKOLA DAVIDA BERANA VE VYŘEZÁVÁNÍ Z OVOCE A ZELENINY

26. 10. – čtvrtek

10 – 17 HOD. BARMANSKÁ SOUTĚŽ GRAND COCTAIL COMPETITION
10 – 18 hod. MINIŠKOLA DAVIDA BERANA VE VYŘEZÁVÁNÍ Z OVOCE A ZELENINY
24. 10. – 26. 10. – úterý až čtvrtek
MARTIN BRAUN CUP-O CUKRÁŘE ROKU
Odborná cukrářská soutěž pořádaná Asociací kuchařů a cukrářů ČR
HOTEL DESIGN
trendy hotelového a restauračního interiéru – výstava připravená společností Tasanova ve spolupráci s AC EXPO s. r. o.
TRENDOVÉ FÓRUM – neživé ukázky trendů v gastronomii a stravování připravované s podporou a ve spolupráci s Českým odb. nakladatelství, redakcí FOOD SERVICE
HORECA JUNIOR – prezentace odborných škol formou prostřených tabulí
KOUZELNÉ JABLÍČKO – prodej vyřezaných jablíček organizovaný Luďkem Procházkou, jehož výtěžek je určen pro Nadaci Kapka naděje

Zuzana Kadaníková
www.horeca-expo.cz

24.10.2006 12:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist