Dietní tip: Krekry z biopekárny

Máme pro vás další dietní pochoutku, po které nepřiberete! 🙂

 

Špaldové krekry s dýňovými semínky a česnekem jsou nejen zdravé, ale i velmi chutné. Vyrábějí se z celozrnné špaldové biomouky a obsah dýňových semínek v nich dosahuje až 16 %.

 

/wp-content/uploads/files/Image_foto_krekry_dyne_a_cesnek.jpg
Pro vás se mohou stát skvělým zdrojem vlákniny, nenasycených mastných kyselin a stopových prvků jako je hořčík, železo, vápník a zinek.

 

/wp-content/uploads/files/Foto_sacek_krekry_dyne_a_cesnek.jpg
Kromě toho, že jsou krekry vyrobeny z biosurovin a jsou zdraví prospěšné, tak také výborně chutnají.

27.6.2010 12:00| autor: Renata Jarošová
Více o tématu: dietní jídlokrekry

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist