vztah…

Zdravím Vás paní Sáro,seznámila jsem se s mužem on blíženec,sešli jsme se již dvakrát,je to velmi hodný a až moc citlivý muž,který ke mě dost po krátké době přilnul.Vzal to dost špatně,když jsem mu řekla,že bych s ním nemohla být ve vztahu.Že to z mé strany nezajiskřilo.Je zklamaný životem a já mu nechci ještě víc ublížit.Ale být s lítosti nebo s donucením jen s někým,taky nemůže klapat.Zajímá mě,co ti napoví karty,přilnu-li taky později k tomuto muži, a budeme spolu,mám-li mu dát šanci.Já kozoroh.Děkuji za odpověď.Hezké letní dny.

Odpověď

Ahoj. Je docela možné, že přilneš, ale není vidět, že byste spolu v krátké době byli. Ono taky po dvou setkáních se není co divit :-)Uvidíš jak se vše bude vyvíjet a pak se rozhodneš jestli mu dáš šanci nebo ne, poznávej, sleduj jak se chová k ženám, jaké názory má na rodiče, rodinu atd. většina zklamaných mužů se dává dohromady mnohem déle než ženy, nespěchej.

6.8.2019 6:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist