Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 43.týden od 21.10. do 27.10.2013

Co vás čeká nový týden? Hvězdy varují před zbytečnými hádkami, spory a třenicemi. Pozor byste si měli dávat na peníze i sousedské vztahy. Přečtěte si, v čem se vám naopak bude dařit v našem novém týdenním horoskopu…

  • Slunce je ve Vahách. Toto znamení opustí 23.10. a až do 22.11. bude Slunce ve Štíru.
  • Retrográdní Merkur je ve Štíru. Setrvá zde až do 5.12.
  • Venuše je ve Střelci, kde setrvá do 7.11.
  • Mars je v Panně, kde setrvá do 7.12.
  • Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…Měsíc ubývá…V neděli 27.10. nastane v 1.42 hodin poslední Lunární čtvrť ve Lvu.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang

Luna ubývá, a vám v tomto týdnu bude chybět energie, vadit vám bude i hluk. Klid najdete v soukromí, v přírodě, a hlavně když budete sami. Tím totiž zamezíte, aby se vás pořád někdo na něco ptal, vyzvídal, a věřte nebo ne, zvědavců, kteří budou mít snahu šťourat se ve vašem životě bude v následných sedmi dnech hodně. Když se budete zejména od Štírů držet dál, prožijete týden relativně v pohodě!

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Důležitá rozhodnutí odložte! Retrográdní Merkur vám vytvoří prostor pro plánování, ale nikoliv realizování. To se týká hlavně podnikatelů. Máte příležitost prohlédnout si nabídky konkurence, promyslet reklamu, ale realizaci nechte až na dny po 10. listopadu. Máte-li nějaké třenice v rodině, v neděli si všechno vyříkáte a na domácí půdě opět nastane pohoda.

Blíženci (21.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Počátkem týdne buďte obezřetní. Možná vás například inkasní společnost vyzve k okamžité úhradě dluhu, ale může jít o omyl, tak si každou listinu pořádně pročtěte, protože následně byste museli vymáhat peníze vy, a to by bylo na dlouhou trať! V druhé polovině  týdne se lidé, kteří vás dlouho znají, nestačí divit. Začnete se chovat lakotně, chamtivě, ale naštěstí se bude jednat pouze o krátkodobý zkrat, tak snad nikoho nenaštvete. Během víkendu se nebojte mluvit na veřejnosti. Slovně utřete i zkušeného politika!

článek

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Start do nového týdne budete mít pomalý. Vůbec se vám nebude chtít ráno vstávat, a občas si dokonce v duchu pomyslíte, že kdyby to bylo možné, okamžitě byste šli do důchodu. K akci vás přinutí retrográdní Merkur. Do života se vám začnou vracet lidí, kteří pro vás v minulosti byli hodně důležití, nelze vyloučit ani setkání s bývalou láskou. Jste-li nezadaní, dokonce začnete zvažovat znovuobnovení vztahu, ale konečně rozhodnutí byste měli udělat až po 10. listopadu.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang

To, že mnohé v tomto týdnu nevyjde, jak si vy naplánujete, neberte tragicky. Naopak to vnímejte jako pozitivum. S retrográdním Merkurem nebudete mít objektivní informace. Je například možné, že odešlete zálohu stavební firmě na menší úpravy vašeho bydlení, ale vrátí se vám, protože spletete číslo, ale zároveň se dozvíte, že společnost zkrachovala. Ve dnech víkendu se nevyvlečete z rodinné oslavy, na kterou půjdete s nechutí, ale nakonec si budete spokojeně vrnět.

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Únavu pocítíte zkraje týdne, ale z letargie vás vysvobodí a k životu probudí malá oslava přátel. Od středy si dávejte pozor na úřední listiny, doklady. Retrográdní Merkur se postará o vaši zapomnětlivost, a ztráta například občanky by vám mohla pořádně zkomplikovat život. Navíc vám prospěje zajet s autem na preventivní prohlídku, protože váš horoskop naznačuje problémy technického rázu. Třebas v cizím městě auto nenastartujete, protože bude vybitá baterka.

Váhy (23.9. – 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Soustřeďte se v následných sedmi dnech na peníze, ostatní nechte plavat. Ve vašem sektoru financí totiž bude pořádně nabito, a navíc se Merkur otočí do retrográdního směru. Mohl by vytvořit ve vašem domácím rozpočtu nebo na účtu neviditelnou díru, kterou by peníze odtékaly. Když nebudete pozorní, patrně zjistíte, že vám někdo vybral účet, aniž jste to tušili! Takže pozor si dávejte hlavně při převodech peněz pomocí internetového bankovnictví!

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Když vám něco nebude jasné, nebo si něčím nebudete jistí, ptejte se. To vás nic nebude stát, a vyhnete se patrně trapasům a omylům, kterými se to okolo vás v tomto týdnu bude doslova hemžit. Naštěstí budete mít od středy oporu v samotném Slunci, které vstoupí do vašeho znamení. Propůjčí vám trpělivost, ale i neuvěřitelnou odolnost proti všemu negativnímu. Čekáte-li na povýšení, konečné rozhodnutí šéfa se dozvíte během víkendu.

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

První polovinu týdne si spravedlivě rozdělíte mezi rodinu a přátele. Pořád s někým budete klábosit, a to klidně i dlouho do noci. Naopak od středy se budete snažit urvat pro sebe klidný koutek, a budete přemýšlet nad minulými měsíci. Může to být neobvyklý zážitek, který bude připomínat dotek tajemna, a vás tak šokuje, že se během víkendu rozhodnete nakouknout za oponu esoteriky. Koupíte si knihy o magii, někteří se přihlásíte například do kurzu astrologie.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Zkraje týdne vás zklame někdo z přátel. Je jasné, že pocítíte hořkost, ale berte to tak, že když někomu nemůžete na tisíc procent věřit, nemá cenu se s takovým člověkem stýkat! Navíc od středy se začnete naprosto spontánně seznamovat s novými lidmi, vyrazíte pravidelně do společnosti, takže na smutnou epizodu z počátku týdne zapomenete, a už se k ní nebudete vracet.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Ačkoliv v první polovině týdne nastanou ve vaší firmě nelogické změny, vy byste měli zůstat klidní. Možná vám bude připadat nespravedlivé, že vyšší post dostal někdo jiný, ale bude to od šéfa unáhlené rozhodnutí, a dojde mu to okolo 10. listopadu. Žijete-li ve vztahu na psí knížku, ve dnech víkendu vás patrně vaše drahá polovička zatlačí do kouta, a patrně začnete plánovat zásnuby, legalizaci partnerství.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Názorové neshody budou v tomto týdnu pro vás denním rituálem. Na to byste si měli dát velký pozor, protože ve vašem sektoru filozofie se Merkur otočí do retrográdního směru, a tak je možné, že se doslova o tu svou pravdu budete prát, jenže následovat bude studená sprcha. Zjistíte, že jste pravdu neměli. Mýlit se ale může každý, tak během víkendu nepodlehněte pocitu beznaděje, skepsi, berte to jako užitečnou lekci, že si každou informaci máte ověřovat z několika zdrojů.

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/
Foto zdroj: profimedia.cz

21.10.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist