Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 18.týden od 29. 4. do 5.5.2013

Co vás čeká tento týden? Usměje se na vás štěstí v lásce, v práci nebo se vám podaří vyhrát v loterii? To vše a mnohem více zjistíte v našem horoskopu pro následující týden…

Slunce v Býku, kde setrvá do 20.5.
Merkur opustí 1.5. znamení Berana a vstoupí do Býka, kde setrvá do 15.5.
Venuše je v pohodovém znamení Býka. Do Blíženců vstoupí 9.5.
Mars je ve smyslném Býku,kde setrvá do 31.5.
Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
Retrográdní Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.Do přímého směru se otočí 8.7.2012.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny…
Měsíc ubývá…Ve čtvrtek 2.5. nastane v 21.58 hodin třetí Lunární čtvrť ve Vodnáři.

Beran (21.3. – 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars – polarita Yang
Zpětně si ověřujte počátkem týdne, zda vás lidé dobře pochopili a hlavně si nápady, které budou mírně řečeno vybočovat z řady, raději nechávejte pro sebe. Jinak se ve dnech okolo čtvrtka střetnete nejen s kolegy, ale patrně s člověkem, který má autoritu, moc, a když se vám hádka vymkne kontrole, za své vezme vaše dobrá pověst, někdo z přátel se k vám otočí zády, tratit budete i finančně.

Býk (22.4. – 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Na hloupé diskuse o počasí nebudete mít v prvních dnech týdne čas ani náladu, a tak si okolo sebe vytvoříte neproniknutelný val a za ten nikoho nepustíte. Problémy druhých vás zajímat nebudou, budete se řídit heslem „co tě nepálí, nehas“. Soustředíte se prostě na sebe, svou budoucnost. Což bude dobře. Jedna vaše chytrá rada, vyřčená v ten správný okamžik vám totiž otevře dveře k postupu v kariéře.

Blíženci (21.5. – 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Jste znamení, které je obdařeno výřečností, ale v tomto týdnu vám do řeči moc nebude. Stáhnete se jakoby ze scény, do samoty, dokonce se začnete vyhýbat i přátelům. Váš život se zpomalí, což na škodu nikdy není. Jediným úskalím pro vás bude alkohol. Podvědomí vám totiž bude pracovat na plný pecky a občas vám připomene nějaký kopanec z minulosti. Na to se vykašlete a koukejte do budoucnosti, a když vás napadne absolvovat například kurz jógy, hned se přihlaste. Meditování zafunguje na vaši psychiku jako zázračný balzám.

Rak (22.6. – 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Sice se vám to líbit nebude, ale zkraje týdne vás okolnosti přinutí udělat něco, s čím souhlasit nebudete, co dokonce bude odporovat vaší životní filozofii, zažité morálce. Je jasné, že se dostaví krize a to ve dnech okolo čtvrtka. Jenže v důsledku vám to prospěje. Zdravě se naštvete, začnete se chovat daleko razantněji a když se někdo pokusí zatlačit vás do kouta, tak chytře se mu postavíte, že se intrikán dá raději na ústup.

Lev (22.7. – 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Pořádný rozruch okolo vás bude zkraje týdne. Stanete se totiž tahouny zábavy. Za všech okolností se ale snažte o jedno jediné, aby vaše drahá polovička neměla pocit, že je na druhé koleji a aby nikdo z nadřízených nepoznal, že v noci flámujete. Jinak okolo čtvrtka budete čelit partnerské krizi, problémy začnete mít i s šéfem. Ve dnech víkendu nepodlehněte svým hormonům, nevěrou byste si pořádně zkomplikovali život!

Panna (23.8. – 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
V první polovině týdne se nebojte experimentovat. Tam kde jiní hodí flintu do žita, vy totiž dokážete najít řešení. Během víkendu se nestresujte, že doma nedokážete nastolit takový pořádek, na jaký jste si zvykli. Probudí se totiž vaše hormony a vy se budete věnovat své drahé polovičce „na plný úvazek“, a to klidně i na ulici. Bude vám úplně jedno, že vás s údivem sledují cizí lidé. Naopak nezadaní by se měli držet zpátky, protože se dokážete zamilovat na první pohled a přitom moc dobře víte, že májové lásky nemají dlouhé trvání.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Uhýbat před problémy se vám v tomto týdnu bude dařit do středy. Ve čtvrtek vybouchnete jako přetopený kotel a vaše drahá polovička zjistí, že ve vašem zdánlivém rouše beránčím se skrývá pořádná saň. Ve vás se toho totiž nakumuluje tolik, že své drahé polovičce nebo příbuzným vyčtete i věci z minulosti. Nicméně, vyříkat si z očí do očí všechny negativa vám prospěje. Vyplavíte ze sebe stres a ve dnech víkendu se zase na své okolí budete usmívat jako sluníčko.

Štír (24.10. – 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Upřímnost někoho z rodiny či příbuzných vás možná v tomto týdnu dostane do kolen, ale na druhou stranu si můžete v duchu pogratulovat. Dají vám tím najevo, že vám důvěřují, protože se vám budou svěřovat i s věcmi, které by nikomu jinému neřekli. Ve dnech víkendu se probudí vaše fantazie, takže když se vrhnete například do úprav zahrady nebo bytu, bude to přímo umělecké dílo.

Střelec (23.11. – 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
S upřímností tento týden šetřete. Když začnete lidem na potkání říkat, co si o nich myslíte, okolo čtvrtka začnete mít velké problémy a to nejen v sousedství, ale i v zaměstnání. Nicméně troška šťouravosti se vám i přesto vyplatí, a to v případě, když půjde o peníze. Tentokrát si svoje nároky dokážete před nadřízenými nebo klienty tak chytře obhájit, že vám nadřízení zvýší plat, anebo firma zvýší provizi ze zakázek.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Do svých věcí a soukromí si od nikoho v tomto týdnu nenecháte zasahovat. O sobě dá opět vědět Pluto ve vašem znamení a vy v sobě ucítíte obrovskou sílu, psychickou i fyzickou. Proto vás ani nerozhodí menší finanční ztráta, kterou zaznamenáte ve dnech okolo čtvrtka. Klidně si během víkendu zajdete do nějakého zábavného centra, nebo volné dny strávíte v aquaparku a budete si užívat jara na plný pecky.

Vodnář (21.1. – 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Vaše intuice je v tomto týdnu nastavena na příjem. Proto dopředu vytušíte, že nad vaší rodinou visí jako Damoklův meč konflikt a budete se slovně pořádně krotit. Pokud je někdo z vašich prarodičů či seniorů dlouhodoběji nemocný, velkým energickým pohonem pro vás bude informace, že se jeho zdravotní stav zlepšil. Nelze vyloučit, že si dotyčného odvezete domů a budete o něj pečovat.

Ryby (19.2. – 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Vaše největší síla je v tomto týdnu ve slovním nebo písemném projevu. Jazyk za zuby ale držte ve čtvrtek, protože někdo vaše slova překroutí a poštve proti vám člověka, který vám začne škodit, vyloženě házet klacky pod nohy. Nicméně s tím si hravě poradíte, protože za sebou budete mít vždy šik věrných přátel, kteří se vás zastanou, když půjde do tuhého.

e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Foro zdroj: profimedia.cz

29.4.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist