Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 5. 6. do 17. 6. 2013

Rádi byste věděli, kdy je nejvhodnější doba k rozmazlování partnera a kdy je naopak lépe mlčet a naslouchat? Nový Lunární kalendář vám odpoví a poradí také, jak se zbavit zbytečné nervozity.

5. 6. – 7. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Býka

Býk působí na štítnou žlázu, zuby, čelist, hrtan, mandle a uši. Pozor, na ledové čaje a nápoje, v tyto dny mohou způsobit nepříjemný chrapot a škrábání v krku. Led vyměňte raději za vlažný čaj nebo čerstvě vymačkanou šťávu. Čaj nebo kloktání z šalvěje lékařské je výborná prevence před záněty krku i zubů. Nebojte se, rozžvýkat několik lístků šalvěje, desinfikuje ústní dutinu i krk.

Co na to Luna?
Něžná Luna je pro smyslného a něžného Býčka balzám na nervy. Nenechejte si ujít tuto skvělou pohodu a vyrazte s partnerem do společnosti nebo jen tak poseďte s těmi, které máte rádi. Pokud se vám nechce, klidně se pusťte do vaření nebo drobných domácích prací, práce vám půjde od ruky a svým umem, okouzlíte rodinu.

Co udělat pro krásu?
Požádejte partnera, ať vám jemně namasíruje šíji a společně relaxujte při záři svíček. Pokud máte rádi soukromí, napusťte si vanu a pečujte o své tělo s láskou sami.

Zahrádka
Blížící se Novoluní, nepřeje sázení, vydržte na lepší termín. Zaryjte do půdy hnojivo a natřete co je potřeba.

článek

8. 6. – 9. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Blížence

Blíženci působí na plíce, ruce, paže a ramena. Nervozita díky Novoluní sílí, dřív než vybuchnete na partnera, zhluboka dýchejte a nechejte vztek odeznít. Při výdechu se zbavujete nervozity, při nádechu, přijímejte lásku – dýchat zhluboka a dlouze. Snažte se nic neřešit, užívejte volných dní k nasbírání nové energie – vyrazte do přírody nebo za sportem.
Novoluní 17:57 LČ
Sobotní Nov je velmi dobrý na odstartování všech záležitostí, které se týkají zdravotních problémů s dýcháním, s úspěchem také vyřešte partnerské záležitosti a pokud jste sami, požádejte Lunu o nového a úžasného partnera. Přání můžete říkat venku nebo v klidu domova. Zapalte svíčku a požádejte magickou Lunu o pomoc.

článek

10. 6. – 12. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Raka

Rak působí na plíce, hrudník, žaludek, játra a žluč. Nervozita pomalu ustupuje, žaludek je jako na vodě, na zklidnění pomůže čaj z čerstvého řepíku a dobrá nálada. Nezatěžujte trávení, těžkou stravou a snažte se jíst zdravěji. Pořád platí známé heslo: „Nerozčilovat se.“

Co na to Luna?
Doznívající Novoluní, dělá z Ráčka příliš úzkostlivého rodiče i partnera. Snažte se ho pochopit a buďte ohleduplní. S láskou vytvořte pohodu a klid, vyplatí se vám to. Dařit se bude zejména při domácích pracích a vše vám půjde samo.

Co udělat pro krásu?
Ponořte se do voňavé vany a dýchejte vonné esence, voda čistí nejen tělo, ale také mysl. Velmi vhodná doba na všechny možné výživné a vitamínové kúry. Nebojte se experimentovat a využijte čerstvé bylinky k regeneraci pleti i těla.
Zahrádka
Dařit se bude při sázení i přesazování. Nezapomínejte také na dostatečnou zálivku doma i venku.

článek

13. 6. – 14. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Lva

Lev působí na tepny, krevní oběh, srdce, záda a bránici. Pokud jste zdraví, sportujte, pohyb je nepřirozenější prevencí před nemocemi srdce a dalších důležitých orgánů. Nemocným „srdcařům“ prospěje pomalá procházka na čerstvém vzduchu. Vysoký tlak je vždy následkem stresu a nadváhy. Pijte čerstvé šťávy z ovoce a zeleniny, nezapomínejte také na dostatečné množství pramenité vody.

Co na to Luna?
Lvíček je díky Luně mírně panovačný, ale přesto září a oslňuje. Smějte se, bavte se a nechejte také bavit ostatní, nejste na světě sami, pusťte ke slovu i své protějšky a přátele.

Co udělat pro krásu?
Trápí vás suché vlasy? Udělejte si olejový zábal a nakonec vlasy spláchněte přesličkou, kostivalem nebo lopuchem. Pokud chcete silnější vlasy, zastřihněte si konečky.

Zahrádka
V tyto dny je lepší nic nesadit, rostlinky by zbytečně usychaly. Dařit se bude při zbavování plevele a škůdců.

článek

15. 6. – 17. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Panny

Panna působí na trávicí orgány, slinivku břišní, slezinu a nervy. Střevní trakt je v tyto dny velmi citlivý, dávejte si pozor na to, co jíte. Snažte se omezit tučné maso a volte raději jednoduchou domácí stravu. Užívejte si volný víkendrodinou a dopřejte si zasloužený odpočinek. Pokud jste sami, vyrazte do přírody, nasávat svěží jarní vzduch. Nezapomínejte na dostatečný přísun čerstvé vody.

Afirmace pro pozitivní mysl:
ŽIVOT MI DĚLÁ DOBŘE. KAŽDÝM OKAMŽIKEM PŘIJÍMÁM VŠE NOVÉ. VŠECHNO JE V POŘÁDKU.
Louise L. Hay

Foto zdroj: profimedia.cz

5.6.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist