Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 46.týden od 11.11. do 17.11.2013

Komu se podaří nakouknout pod pokličku mezilidských vztahů lidí ve svém okolí? A komu se naopak bude dařit na poli rodinném? Koho čeká nová láska i příležitosti, a kdo by se měl raději držet doma? To vše a mnohem více najdete v našem novém týdenním horoskopu…

  • Slunce je ve Šíru, se kterým bude putovat do 22.11.
  • Merkur je ve Štíru. Setrvá zde až do 5.12.
  • Venuše je v Kozorohu, kde setrvá do 5.3.2014!
  • Mars je v Panně, kde setrvá do 7.12.
  • Retrográdní Jupiter je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014. Přímý směr nabere 6.března 2014.
  • Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
  • Retrográdní Uran je v bojovném znamení Berana.
  • Retrográdní Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
  • Pluto je ve znamení Kozoroha.
  • Fáze Luny…  Měsíc dorůstá… V neděli 17.11. nastane v 16.16 hodin Úplněk v Býku.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. 
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang

Máte před sebou skvělých sedm dní, ve kterých pochopíte tajemství své povahy, ale nakouknete pod pokličku i lidem okolo sebe. Zjistíte, ze kterých názorů neustoupí ani omylem, což vám bude ku prospěchu. Konečně budete vědět, kterým tématům se musíte obloukem vyhýbat, jak s některými lidmi komunikovat, abyste jim nezvyšovali krevní tlak.

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin

Ve vás se v následných sedmi dnech probudí malý diktátor. Svoje si budete prosazovat razantněji než v předchozím období, ale měli byste si uvědomit, že nemůžete ovlivňovat, natož řídit život ostatním, a to ani členům rodiny. I malá událost, která se stane v tomto týdnu, bude mít velký vliv na vaši budoucnost. Tak se snažte nikoho nedusit, neobviňovat například z lenosti. Dotyčný by vám to velmi brzo oplatil!

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. 
Vládu drží Merkur – polarita Yang

Naprosto hvězdný týden čeká na ty z vás, kteří plánujete rozjet podnikání, například zřídit si stánek na adventních trzích. Vyberete nejlepší, nejlukrativnější místa, stejně tak exkluzivní zboží. Velkou úlohu v tomto týdnu sehraje ve vašem životě nějaká žena, což se týká hlavně těch, kteří žijí osaměle. Přinutí vás to změnit, třeba tím, že vás vytáhne do společnosti a seznámí vás s potencionálním partnerem potažmo partnerkou.

článek

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin

Možná na někoho budete dělat dojem, že jste vykopali válečnou sekyru. Vy si totiž půjdete za svým hlava nehlava, trošku bezohledněji než v minulém období. Intuitivně totiž vycítíte, že máte na dosah ruky svůj vysněný cíl, ale když budete sedět s rukama v klíně nebo nepoužijete sem tam ostřejší lokty, ufrnkne vám před nosem. Hlavně se ale snažte o jedno, nerozjíždějte moc aktivit najednou, dotáhnout do konce by se vám nepodařilo totiž nic!

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. 
Vládne Slunce – polarita Yang

Jste jediné znamení, která v následných sedmi dnech občas bude čelit stresu. Budete se muset totiž rozloučit s některými lidmi, například díky stěhování nebo dlouhodobějšímu pracovnímu pobytu v cizině a vy to budete pořádně emočně prožívat. Na stranu druhou si otestujete sílu své psychiky, což také není k zahození. Občas si totiž děláte srandičky z vážných věcí, ale když někdo v následných sedmi dnech zlehčí nějaký váš problém, seknete ho pohledem. Díky tomu si sami dáte příště pozor na nevhodné vtipkování.

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. 
Vládcem je Merkur – polarita Yin

Daleko líp se v tomto týdnu budete cítit s lidmi, pro které nejsou prioritou peníze, majetek, žijí jakoby duchovněji. Nicméně ale ani vás neminou světské záležitosti. V zaměstnání se vám vyplatí nemlčet, nahlas říkat svoje nápady. Vás horoskop totiž naznačuje zlepšení financí, ale nevylučuje ani postup v kariéře!

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. 
Toto znamení ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang

Ačkoliv se vám zpočátku týdne bude zdát, že v rodině vládne pohoda, bude to jenom zdání, jakoby příslovečný klid před bouří. O sobě dá opět vědět člen rodiny, který je dominantní, paličatý, a když mu o něco jde, umí být i pořádně bezohledný. Pořád bude přitvrzovat, provokovat a během víkendu to už přežene. Vy bohužel, možná bohudík, opět rodině předvedete, že umíte taky bouchnout jako přetopený kotel.

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. 
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin

Až do středy nevypínejte telefon a snažte se být nablízku příbuzným. Budou nečekaně potřebovat vaši pomoc! Uprostřed týdne se vám mírně řečeno začnou zapalovat lýtka, nelze vyloučit milostné, romantické dobrodružství, které vám ale kupodivu může mírně zkomplikovat život. Legrace je totiž jedna věc, a realita druhá. Zadaní to nebudou prožívat do hloubky, ale nezadaní těžce ponesou, že šlo druhé straně pouze o flirt, a zklamání budou vydýchávat ještě v dalším týdnu.

článek

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. 
Vládcem je Jupiter – polarita Yang

Začátkem týdne se jakoby ohlédnete do minulosti a vaše rozpoložení bude záviset na tom, co se vám během minulých týdnů povedlo či nepovedlo. Nicméně nezdary neberte tragicky. Kdyby byl život procházka růžovým sadem, netěšili byste se z malých úspěchů! Je sice pravdou, že emocionálně máte před sebou jeden z nejnáročnějších týdnů tohoto roku, ale horoskop naznačuje jakýsi restart vaší psychiky i fyzičky, takže do dalšího týdne nakráčíte s úsměvem na tváři.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. 
Vládcem je Saturn – polarita Yin

Emoce se snažte mít pod kontrolou v první polovině týdne. To dokážete, když začnete ignorovat ironické a sebestředné osůbky, které budou dělat dojem, že mají v popisu práce rozsévat blbou náladu. Psychika není věcí zdravého rozumu, tak když budete mít pocit, že se vám vlastní chování a reakce vymykají kontrole, vyhledejte odbornou pomoc. Kdyby vás bolel žlučník, taky byste šli k lékaři, nemyslíte?!?

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang

Važte si v tomto týdnu toho, co máte, co jste dokázali, stejně tak funkční rodiny a harmonického partnerství. Do života se vám totiž doslova vecpe člověk, pro kterého bude vlastní spokojenost přednější, než pohoda blízkých a manipulativně se bude snažit zesměšnit vaše životní priority. Máte-li pocit, že smyslem vašeho života jsou mejdany a střídání intimních partnerů, vrhněte se do ruchu zábavy. V opačném případě seďte doma, protože to je jediná cesta, jak nezbořit to, co jste léta budovali.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. 
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin

Ačkoliv vás emočně rozhodí v následných dnech i maličkost, fungovat vám bude skvěle i racionální rozum. Dokážete totiž na citech vydělat, i když to zní zdánlivě nevěrohodně. Například o sobě napíšete něco na sociálních sítích, někoho vaše myšlenky zaujmou a nabídne vám spolupráci, psát třeba pro internetový časopis. V druhé polovině týdne buďte opatrní. Jste znamení, které má srdce na dlani, a toho snadno využije nějaký vykutálený sobec. Klidně vás bude citově vydírat, obere vás o celou hotovost, a když zjistíte, že jste naletěli, budete si za svou důvěřivost sypat popel na hlavu ještě v dalším týdnu.

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz 
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova
Foto: profimedia.cz
11.11.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist