Horoskopy
podle tarotu

Týdenní horoskopy pro 20.týden od 13.5. do 19.5.2013

Čeká vás v tomto teplotně rozmanitém týdnu nějaké překvapení? Poznáte novou lásku, najdete skvělou práci nebo prima přátelé? Nebo si naopak budete muset střežit své zdraví jako oko v hlavě. To a mnohem více najdete v našem týdenním horoskopu…

Slunce v Býku,kde setrvá do 20.5.
Merkur ve středu 15.5. opustí znamení Býka, vstoupí do Blíženců, kde setrvá do 31.5.
Venuše je v Blížencích, kde setrvá do 3.6.2013.
Mars je ve smyslném Býku, kde setrvá do 31.5.
Jupiter je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
Retrográdní Saturn je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014. Do přímého směru se otočí 8.7.2012.
Uran je v bojovném znamení Berana.
Neptun pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní Pluto je ve znamení Kozoroha.
Fáze Luny...
Měsíc přibývá…V sobotu 18.5. nastane v 6.35 hodin první Lunární čtvrť ve Lvu.

Beran (21.3. – 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars – polarita Yang
Rodina vám až do čtvrtka bude přednější než mejdany nebo grilování u přátel na zahradě. Rozumět si budete hlavně se ženami, ale i seniory, prarodiči. Ve dnech okolo pátku se vám může připomenout nějaká neuhrazená složenka, anebo máte-li děti, předají vám seznam věcí, které budou potřebovat na školní výlet a o vás se budou pokoušet mdloby, protože vás to přinutí sáhnout hodně hluboko do peněženky. Ve dnech víkendu nepijte alkohol!

článek

Býk (22.4. – 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše – Jitřenka  – polarita Yin
Pondělí proběhne v klidu, ale další dny až do středy budete mít tendenci hádat se, prostě se velmi snadno necháte vtáhnout do sporů, hádek, které se ani nebudou týkat vás samotných. Takže mluviti stříbro, ale mlčeti zlato by mělo být vašim krédem! Ve dnech okolo pátku budete mít rozdávačnou, velkorysou náladu, tak to nepřehánějte. Rodinné stříbro nikomu nedávejte, jinak si budete celý víkend sypat popel na hlavu!

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur – polarita Yang
Zkraje týdne bude nulová vaše tolerance, ale naštěstí se vám nebude chtít ani mluvit, natož něco řešit, takže se do sporů s nikým nedostanete. Naopak výřeční víc než je zdrávo začnete být od čtvrtka. Poslední pracovní den budete mít hodně pochůzek po městě, takže patrně budete muset odložit například až na další den odjezd na chatu. Během víkendu nemluvte o sousedech ani příbuzných za zády, protože se to dozví, a hned vám přijdou vynadat!

článek

Rak (22.6. – 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna – polarita Yin
Až do středy vás neopustí smysl pro humor. Navíc budete mít skvělé, přímo geniální nápady, což se bude hodit, protože někdo z přátel se zamotá do problémů a vy ho zlikvidujete jedním telefonním rozhovorem. V druhé polovině týdne se vás někdo bude snažit velmi originální fintou připravit o peníze. Tak nevěřte slibům, a když vám například někdo nabídne brigádu bez řádné smlouvy, dotyčného pošlete do háje, protože peněz byste se nedočkali!

Lev (22.7. – 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce – polarita Yang
Když na vás bude chtít v první polovině týdne někdo ze známých, abyste se stali ručiteli jeho půjčky, lžete, nějak se vymluvte, ale pokud nechcete přijít o majetek, tak se z tohoto nevděčného úkolu vyvlékněte. Doba je nejistá a Neptun naznačuje, že byste mohli na důvěřivost doplatit. O budoucnosti své kariéry budete přemýšlet ve dnech víkendu. Možná si nebudete jisti úplně svou pozici ve firmě, ale tím si během víkendu hlavu nelamte, protože do konce května se patrně pohnou stojaté vody a vy se dočkáte povýšení.

článek

Panna (23.8. – 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur – polarita Yin
Jste sice znamení, které si potrpí na detaily, ale v tomto týdnu nastane přesný opak. Občas nad něčím zamhouříte oči, v práci budete pečliví pouze v případě, když vám na záda budou dýchat nadřízení. Jakmile se vám šéf ztratí z dohledu, budete víc diskutovat než pracovat. V sobotu nevěřte slibům osob mladších než vy, jinak se dostanete do potíží! V neděli se moc dlouho nerozhodujte, a když vám bude nabídnuta dovolená v zahraničí, okamžitě přikývněte a začněte balit kufry!

Váhy (23.9. – 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše –  Večernice  – polarita Yang
Možná vás svými lživými výroky někdo v první polovině týdne tak naštve, že ho vymažete ze svého diáře. Určitě vám prospěje splín nekompenzovat alkoholem, protože byste si úplně rozhodili lymfatický systém a za to vám nikdo nestojí! V druhé polovině týdne se pro někoho z přátel stanete vrbou. Trpělivě si stejnou příhodu vyslechnete několikrát a nakonec zavoláte známému advokátovi. Ono  vám dojde, že se jedná o problém, který by měl řešit právník, nikoliv vy.

článek

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Yin
Hubatostí ničeho nedosáhnete, tak se nehádejte doma ani v zaměstnání. Jinak začnete mít pocit, že se proti vám všichni spikli. Ostatní si to totiž nenechají líbit a vy z opakovaných slovních přestřelek začnete být unavení, dokonce nelze vyloučit, že od neustálého zvyšování hlasu vás začne bolet v krku. Naštěstí se během víkendu najde mezi přáteli odvážlivec, který vás začne krotit. Upozorní vás, že se chováte nevhodně a vy se konečně začnete kontrolovat.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter – polarita Yang
Nic si na tento týden neplánujte. Nadřízení vás totiž nečekaně vyšlou na služební cestu nebo na školení. To nepřidá již na tak mírně bouřlivé atmosféře ve vašem intimním vztahu. Dohadovat se budete z počátku o naprosto prkotiny, ale ve dnech víkendu se už pohádáte, a to pořádně ostře. Vaše drahá polovička bude mít pocit, že je páté kolo u vozu, že vám je přednější kariéra než pohoda ve vztahu a budete mít co dělat, abyste zabránili odluce od stolu i lože!

článek

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn – polarita Yin
Na diplomacii sázejte až do středy. Tichým hlasem a občasnými ústupky si dokážete prosadit naprosto všechno, naopak když si začnete svoje nápady prosazovat křikem, přestane s vámi rodina komunikovat. V druhé polovině týdne se stanete v zaměstnání jakýmsi mluvčími. Nadřízení se nestačí divit, jak si dokážete prosadit zlepšení pracovního prostředí a na vaše argumenty nenajdou proti-argument, takže vám vyhoví a nechají například v kanceláři nainstalovat klimatizaci.

Vodnář (21.1. – 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Yang
Nebojte se v první polovině týdne v zaměstnání experimentovat. Podaří se vám najít způsob, jak si práci ulehčit, usnadnit. Nicméně ve dnech okolo pátku si dávejte pozor na jazyk, a to jak na úřadech, tak při diskusích s nadřízenými. Mohli byste přijít o peníze i dobrou pověst kliďasů. Jste-li nezadaní, víkend proběhne zajímavě. S někým se seznámíte, začne to mezi vámi jiskřit, ale objekt vašeho zájmu bude odjíždět na několik dnů mimo republiku, a tak k intimnímu sblížení patrně dojde až uprostřed příštího týdne.

Ryby (19.2. – 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Yin
Když vás v první polovině týdne přepadne stres či nervozita, začněte si zpívat, nebo si pusťte muziku. Hudba na vás bude mít uklidňující vliv. Hlavně si občas připomeňte, že všechno má své řešení. V druhé polovině týdne šetřete svou fyzičku, a když pocítíte tlak na hrudi, raději jděte okamžitě k lékaři. Může to být banalita, ale ve hře bude vaše srdce, funkce štítné žlázy a podcenění nevolnosti by se vám mohlo v dalších týdnech vymstít!

e-mail  :  nadamagic@seznam.cz 
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/
13.5.2013 12:00| autor: Naďa Šmídová

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist