Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 18. 6. do 30. 6. 2013

Umíte naslouchat svému tělu a staráte se s láskou o všechny orgány v těle? Víte, že existují orgánové hodiny, ale nevíte, k čemu vlastně jsou? Přečtěte si nový Lunární kalendář, který má pro vás speciální dárek: Úplňkové čarování, kde se naučíte starodávný rituál a kouzlo.

18. 6. – 19. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Váhy

Váhy působí na močový měchýř a ledviny. Ledviny ve Vahách potřebují dostatek vláhy – tekutin. Vědci nám doporučují pít i pět litrů, což jsem schopná dodržet při maximálním sportovním výkonu. V běžném životě bych se asi utopila. Pokud se naučíte naslouchat tělu, poznáte sami, jaké množství vám dělá dobře. Moje zkušenost: „Nové ráno začínám se sklenicí vody, což jsou tři deci, dám si kávu a opět zapíjím sklenkou čisté vody, doplním také minerály Vincentkou, opět tři deci. Nehledejte v tom skryté kouzlo, mám trojky ráda a většina sklenic je právě s tímto obsahem.“

Podívejte se na orgánové hodiny:
15. – 17. hodina
Nejvíce pracuje močový měchýř. Dobré je pít bylinkové čaje, sportovat. Můžete se také vydatně najíst.
17. – 19. hodina
V činnosti jsou ledviny. Je velmi vhodné vyloučit vše, co ledvinám škodí, tuky, káva, alkohol, sůl, cukr, chlad a nezapomínáme tak na stres. Pijte opravdu vydatně.

Co na to Luna?
Luna ve Vahách je úžasně harmonická, vyrovnaná a klidná, pokud se chcete se svoji dokonalou partnerkou hádat, zapomeňte na to. Odzbrojí vás úsměvem a s láskou vás pošle rýt zahradu nebo sekat trávník. Vezměte ji raději na procházku, večeři nebo připravte romantické chvíle pod hvězdnou oblohou.

Co udělat pro krásu?
Nyní se vyplatí investovat do krásy, návštěva kadeřníka, masáž obličeje nebo kosmetiky z vás udělají zářící hvězdu. Chystáte se udělat si radost novým oblečením? Teď je ten správný čas na výběr nových šatů nebo plavek.

Zahrádka
Sbírají se bylinky na podporu ledvin, např. hluchavka, bříza, celík zlatobýl, přeslička, vrbice a mnohé další. Přihnojte květiny, odmění se vám nádhernými květy.

článek

20. 6. – 21. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Štíra

Štír působí na pohlavní orgány a močovody. Pozor, na prochladnutí vaječníků a močovodů. Jako prevence je vynikající čaj z kontryhelu. Pokud vás již trápí bolesti, připravte si sedací koupel z této bylinky, přidat můžete také, řebříček, třezalku.

Co na to Luna?
Luna ve Štíru přitahuje jako magnet vše podobné. Zakažte si černé myšlenky a snažte se být stále dobře naladění, jedovatost a pošťuchování, by se vám nemusela vyplatit. Hoďte si na oči, pomyslné růžové brýle a vezměte partnerku na romantickou procházku nebo večeři.

Co udělat pro krásu?
Trápí vás suchá pokožka a nechce se vám investovat do drahých krémů? Vyzkoušejte aplikovat na obličej čerstvé bylinky a kvalitní olivový olej.

Zahrádka
Nepropásněte sběr léčivých bylin, před Úplňkem mají obzvlášť velkou sílu. Nezapomínejte na vydatnou zálivku, doma i na zahrádce.

22. 6. – 23. 6.

Střelec působí na stehna a žíly. Pozor, na stres. Zatěžuje nejen mysl, ale také slinivku, žlučník a játra. Využijte volný víkend k pořádné relaxaci a odpočinku. Dělejte jen to, co vás naplní láskou a radostí. Nenechejte se otrávit okolím, doporučte jim čaj z mateřídoušky a s úsměvem odejděte. Rozmazlete se dobrým jídlem a tradiční řízky vyměňte za dobré ovoce a zeleninu s bylinkami.

Úplňkové čarování
V neděli je Úplněk – 12:32 LČ. Magické období trvá tři dny před a po úplňku.
Nyní nastupuje období hojnosti a staré rody světily nádobí, proto se naučíme jeden rituál:
Vezměte důležitý –  talíř nebo hrnec a vědomě prohlaste, že vše co tímto nádobím projde i tím, co je v domě, je dar od Vesmíru, který pomáhá vašemu zdraví a správné výživě. Všechno staré a špatné umýt a nechat nádobí aby na něj svítil měsíc. Důsledkem tohoto kouzla bývá, že kuchařka, sklízí chválu za to, jak je úžasná a jídlo má zvláštní –  vynikající chuť a nikdo netuší proč. Nezapomínejte na závěr poděkovat Luně za pomoc a dary. Nezapomeňte také na dárky pro skřítky a jiné bytosti, stačí pár drobečků, z toho nejlepšího co, uvaříte nebo upečete.

24. 6. – 25. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Kozoroha

Kozoroh působí na kůži, kolena, kotníky a klouby. Nastartujte nový den důkladným protáhnutím celého těla. Hlídejte si chůzi a mějte narovnaná záda. Zanedbali jste prevenci kloubů a trápí vás bolesti nebo artróza? Vyzkoušejte zábaly z kostivalu. Natrhejte listy a jemně rozklepejte, přiložte na bolavé klouby a teple zabalte.

Co na to Luna?
Kozoroh je díky magické síle Luny, cílevědomí a pracovitý, pro samou práci zapomíná na své nejbližší. Naplánujte si alespoň jeden den volna a věnujte se rodině, vezměte je na výlet a rozhlédněte se kolem sebe, jaká je příroda mocná čarodějka.

Co udělat pro krásu?
Pokud vám rychle rostou vlasy, zastřihněte si konečky, v opačném případě, pozor…vlasy v tomto znamení sice zesílí, ale rostou pomaleji. Zajděte si na manikúru či pedikúru, odstraněné chloupky hned tak nenarostou.

Zahrádka
Sbírají se bylinky na klouby, mají magickou úplňkovou sílu. Např. kostival, který znásobí své léčivé účinky. Přihnojte stromy i zeleninu a prokypřete půdu.

článek

26. 6. – 27. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Vodnáře

Vodnář působí na křečové žíly, lýtko a patu. Heslo dne zní: „Zvolněte tempo.“ Nic vám neuteče, ani práce. Nervozita a přehnaná horlivost, škodí nervům, stačí se na chvilku zastavit, vydýchat se a zvolnit. Pokud pracujete fyzicky, naučte se po náročné práci odpočívat. Hoďte s klidem nožky na stůl a relaxujte při hudbě nebo dobrém filmu. Pokud pracujete s lidmi, tak duševní vyčerpání srovnáte aktivním pohybem.

Co na to Luna?
Vodnář je díky Luně, rychlý a rozverný. Můžete očekávat legrácky, překvapení i vtípky. Vzpomeňte si na to, jak to bylo v dětství bezelstné a čisté, vraťte se tam zpět a užívejte šťastné chvíle.

Co udělat pro krásu?
Psychickou únavu, nejlépe srovnáte voňavou koupelí. Věnujte péči své pleti, od masáže po hloubkové čištění, vše je prospěšné.

Zahrádka
Pokud máte již nasbírané bylinky, začněte sušit libeček, dobromysl, vše co využijete v kuchyni. Vhodná doba na zastřihnutí keřů, pletí plevele a sekání trávy.

28. 6. – 29. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Ryb

Ryby působí na lymfatický systém, chodidla a chůzi. Nezapomínejte, že psychickým klidem, ovlivňujete váš zdravotní stav. Dopřejte si kvalitní domácí zeleninu, bylinky, čerstvé šťávy a dbejte také na dostatečný přísun pramenité vody. Udělejte si březovou koupel – čistí lymfatický systém.

Co na to Luna?
Rybky jsou díky vnímavé Luně roztomilé a vnímavé. Opékejte buřty v přírodě, sledujte hvězdy a doma se podívejte na romantické filmy. Letní počasí, vybízí k aktivitám mimo byt, kochejte se přírodou a čerpejte energii ze stromů.  V zimě se bude hodit.

30. 6. – Měsíc vstupuje do znamení Berana

Beran působí na hlavu, mozek a životní sílu. Zvolněte tempo a využijte volnou neděli, k odpočinku. Ať již aktivnímu – sportem nebo pasivnímu – válení se doma. Vyberte si, co máte nejraději, hlavně se nehádejte ani se nenechejte vyprovokovat. Plavání v řece nebo přírodním koupališti vás očistí nejen na těle, ale také na duši a budete se cítit, jako znovuzrození.

Foto zdroj: profimedia.cz

19.6.2013 12:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist