Týdenní
lunární kalendář

Lunární kalendář od 13. 6. do 19. 6. 2016

Kdy je nejvhodnější čas na řešení problémů s ledvinami, kdy si zajít ke kadeřnici a kdy se vrhnout na práci na zahrádce? Mrkni na náš nový lunární kalendář.

13. 6. – Panna

Luna putuje ve znamení Panny, zvláštní síla působí na trávicí orgány, slezinu, slinivku břišní a také nervy. Cokoliv uděláš v tyto dny pro oblast bříška a trávicích orgánů působí velmi pozitivně a preventivně. Výjimkou jsou chirurgické zákroky a operace. Základním stavebním kamenem pro správnou funkci těchto orgánů je klidná a vyrovnaná mysl, zapomeň na nadměrný stres a hádky.

Máš pocit, že to nezvládneš? Přesto, že je pondělí, nemusí být ve znamení stresu a spěchu. Pamatuj, někdy zvládneš víc pomalejším a důsledným tempem než usilovným chvátáním a nervozitou. Začni hned ráno po probuzení. Když se probudíš, nespěchej, pořádně se protáhni a usměj se, je nové ráno, nový den a čeká na tebe spoustu krásných okamžiků. Než se osprchuješ, vezmi si hrubou žínku a krouživými pohyby jemně masíruj bříško, začni po směru a skonči proti směru hodinových ručiček. Sprchu zakonči vlažnou nebo studenou vodou. Na lačno vypij sklenici vlažné vody a nachystej si snídani, tak jak jsi zvyklá. Vykroč s dobrou náladou a uvidíš, jak nakazíš všechny lidi kolem sebe. Úsměv je opravdu nakažlivý, nic nestojí a udělá radost každému. Všimla jsem si, jak se lidé málo usmívají, s nedůvěrou se dívají kolem sebe a napětí kolem nich se dá krájet. Když se na ně usměji, většinou mi úsměv vrátí zpět a je vidět, jak se rozzáří, někdy zrychlí krok a špatnou náladu si doslova hýčkají. Někdo to tak prostě má, ale ty k nim určitě nepatříš, drž si nadhled a máš vyhráno. Určitě pracuj na svém vnitřním rozvoji a zamysli se, proč se ti některé události neustále opakují, odpověď přijde velmi rychle a prospěch z toho budou mít také všichni kolem tebe. Projdi se také rozkvetlou přírodou a všimni si, jak je všechno dokonalé. Pokud máš chuť a chceš změnit účes, rozhodně si nenechej ujít návštěvu kadeřníka.

Máš zahrádku? Sázej, vysazuj a upravuj trávník, všemu se bude dařit. Můžeš také zasadit stromy, nechej něco na svém muži nebo dětech, ať se zapojí a sdílejí radost, kterou příroda vrací zpět.

14. – 15. 6. – Váhy

Luna putuje ve znamení Váhy a její síla působí na oblast kyčlí, močového měchýře a ledvin. Cokoliv uděláš pro oblast těchto orgánů, působí velmi pozitivně a preventivně. Výjimkou jsou chirurgické zákroky a operace. V těchto dnech se rozhodně vyplatí nepodcenit prevenci a dbát na dostatečný přísun tekutin. Máš problémy s ledvinami? Polož si otázku, jak jsi na tom se vztahy kolem sebe, s partnerem, sourozenci, dětmi nebo kolegy v práci. Nic moc a do toho se ještě přidaly problémy s močovým měchýřem? Než sáhneš po pilulce, tak se zamysli, proč neumíš nebo nechceš odpustit, proč nebereš ostatní takové, jací jsou a snažíš se je měnit, proč jsi tolik zklamaná? Velmi často se stává, že po rozchodu s partnerem se spustí ledvinová kolika. Rozhodně nic nepodceňuj a navštiv lékaře, ale zamysli se také nad příčinou svých potíží, nemoc vždy napřed vzniká v hlavě, až pak se objeví ve hmotném těle.

Vyzkoušej řeřichu, dokáže opravdu zázraky. Mám skvělou zkušenost s bylinkou naloženou v lihu, který má mít nejméně čtyřicet procent. Bylinu mohou dokonce těhotné a kojící, samozřejmě vždy po poradě s odborníkem, který doporučí správné užití. Velmi dobře se dá také použít při koupelích, obkladech nebo vnitřně jako čaj či roztok ve vodě. Nic z toho tě nezaujalo, co takhle skvělá tvarohová pomazánka? Tato skvělá rostlinka ti vyraší na vlhké vatě, za chvíli můžeš sklízet úrodu, roste velmi rychle. Drobné lístky pokrájej a promíchej s lučinou, tvarohem nebo jen tak nasypej na chleba s máslem. Pokud ji ještě nemáš v květináči nebo na zahrádce, rozhodně doporučuji.

Čaje a tekutiny jsou velmi vhodné popíjet mezi 15. a 19. hodinou, v tomto čase můžeš také sbírat hluchavku bílou a lichořeřišnici. Nezapomínej také na své tělo a procvič jemně kyčle, stačí malé obloučky pánví dopředu a dozadu. Namasíruj tuto oblast také léčivou mastí nebo olejíčkem.

Máš zahrádku? Můžeš sázet a vysazovat, prober vzrostlé rostlinky a roztřiď je, ať mají dostatek místa a prostoru ke svému růstu. Pokud máš jezírko, dokonči výsadbu vodních rostlin, ať se můžeš radovat z pestrobarevné krásy ještě v létě.

16. – 18. 6. – Štír

Luna putuje ve znamení Štíra, neexistuje další znamení, které tak intenzivně působí na pohlavní orgány a močovody jako toto znamení. Cokoliv uděláš pro oblast těchto orgánů, působí velmi pozitivně a preventivně. Výjimkou jsou chirurgické zákroky a operace. Doporučuji všem, které mají problémy s menstruací nebo trápení s častými záněty, nepodcenit v tyto dny prevenci! Bylinky jsou v plné síle, využij jejich sílu, jak jen to jde. Pokud tě fakt jejich sběr nebaví, nechutnají ti ani čaje, ani tinktury a jsi zastáncem syrové stravy, tak je jednoduše rozsekej v mixéru a přidej do koktejlu nebo jídla podle zvyku. Pokud tě již nějaký problém trápí, rozhodně si udělej alespoň sedací koupel z kontryhelu, řebříčku a malinovníku. Problémy s menstruací značí tvůj vnitřní rozpor s ženou uvnitř tebe. Možná ti chybí láska, možná jsi nedoceněná a cítíš se nemilovaná, změníš to velmi snadno. Přijmi své tělo takové, jaké je! Jsi totiž dokonalá, aniž bys musela cokoliv udělat. Zamysli se, proč se nemáš ráda, většinou nám tyto vzorce předávají rodiče, nezlob se na ně, nemohli ti dát víc, protože je to také nikdo nenaučil.

Trápí tě ochablé svaly právě v této oblasti? Začni posilovat, s nádechem stáhni zadeček a bříško, s výdechem povol, vydrž a buď důsledná, budeš překvapená výsledkem. Velmi často je ochablost způsobená stresem, často si to ani neuvědomujeme, ale stres je opravdu tichý nepřítel. Udržuj svoji mysl v klidu a dopřej si dostatek odpočinku.

Máš zahrádku? Pořádně všechno zalej, nezapomeň také na rostlinky, které máš doma. Pozor, pozor, pokud tě nebaví trhat plevel, tak v sobotu pouze do 13. hod. rychle všechno vytrhej, protože pak již plevel nedoroste.

19. 6. – Střelec

Luna putuje ve znamení Střelce a jeho síla velmi intenzivně působí na stehna, prodlouženou páteř a boky. Cokoliv v tyto dny uděláš pro stehna, prodlouženou páteř a boky působí preventivně a léčebně. Výjimkou jsou chirurgické zákroky v této oblasti. Cokoliv v tyto dny stehna, prodlouženou páteř a boky mimořádně zatěžuje, působí škodlivěji. Věnuj se jen sama sobě nebo svým nejbližším, využij volný den jen a jen pro sebe. Zítřejší úplněk již velmi silně působí a emoce mohou být velmi vypjaté, proto dělej věci, které máš ráda a sdílej svoji radost také s ostatními. Neřeš nic zásadního ani se nepouštěj do složitých rozhovorů, nechej čas, ať volně plyne bez tvého přičinění. Pokud jsi v noci špatně spala, využij volnou neděli a klidně se natáhni a odpočívej. Můžeš si uvařit skvělý čaj, dobrou kávu nebo jen tak koukat na romantický film. Pokud nevydržíš bez pohybu, zajdi si zaplavat, voda je skvělý očistný nástroj, nejen, že si protáhneš tělo, ale ještě z tebe smyje tíhu z náročného týdne.

Máš zahrádku? Pokud ti práce venku dělá dobře a máš ji místo meditace, tak přihnoj, co je potřeba. Můžeš vysadit jahodníky, vysévat fazolky, červenou řepu nebo hrášek.

Foto zdroj: Shutterstock.com

12.6.2016 6:00| autor: Sára

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist