portske-vino-352x198.jpg

Po stopách portského vína. Dej si s námi skleničku

Portské víno je delikatesa, kterou ocení i ti největší fajnšmekři. Ale víš, odkud pochází, jak se vyrábí a na kterých druzích si můžeš pochutnat? Pojď si dát spolu s námi skleničku...

Diskuze

2 komentáře

    Allman

    Bílé porto – souhlasím. Může být klidně i něco podobného jako http://www.portuguesa.cz/portske-vino/port-wine-white-10-year.html,
    případně mi ještě chutnalo Semi-Dry.

    p
    Lucka

    Určitě zkuste bílé portské víno, které se může podávat chlazené, případně recept v článku, znám ho už z dřívějška takže doporučuji. Také radím kupovat kvalitní portské, cena není o tolik vyšší, ale ta chuť je prostě nesrovnatelná a hlavně portské máte na dlouho (tedy jak kdo). Mám vyzkoušeno porto od Marthas, moc k vidění není, ale dováží ho třeba PortugalShop. Takže na léto bílé porto ideální a prý mají být zase velká horka.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist