Mayský
horoskop

Mayský horoskop pro období od 27. února do 11. března 2019

Čas zázraků je tady

Nastal čas zázraků, a tak je jen na tobě, jestli je rozeznáš. Může dojít k vyléčení starých ran a celkové obnově fyzického těla, pokud o něj již nějakou dobu pečuješ. V opačném případě může přijít důrazné připomenutí, abys změnila přístup nejen ke svému tělu, ale i své duši. To nejdůležitější se totiž právě teď děje na těchto jemných úrovních tvého bytí. Pocity mrazení a různé synchronicity tě mají upozornit na to, co je pro tebe dobré i na přítomnost něčeho, co tě přesahuje.

Období 1-Cauac (Déšť, Bouře) od 27.02– 11.03.2019

Po transformačním období Smrti nastává čas obnovy a přílivu nového. Těžké časy jsou za tebou, přestože začíná i období retrográdního Merkura, které začne 5. března a přinese s sebou spoustu zmatků. Proto se raději zaměř na své nitro a do ničeho nového se nepouštěj, pokud si nebudeš celou svou bytostí naprosto jistá. Na druhou stranu čas zázraků je tu, a tak si dovol jít vstříc nové inspiraci. Na konkrétní kroky k novým začátkům si však raději počkej.

Na úrovni těla může dojít k výraznému zlepšení, pokud tento proces vědomě podpoříš. Na druhou stranu se může tvůj zdravotní stav zhoršit, pokud se dlouhodobě o své tělo nestaráš. Pro ty, kteří chtějí otěhotnět, se může v tomto období rovněž zadařit. Vyzkoušej různé druhy léčení, které se zaměřují nejen na tvé fyzické tělo, ale i tvou duši. Můžeš vyzkoušet čínskou medicínu nebo ájurvédu. Jelikož se ocitáme rovněž v období Ryb, vyzkoušej léčivou sílu vody. Dělej si pravidelné ozdravné koupele nebo se pravidelně sprchuj studenou vodou.

Na úrovni mysli nastal čas se otevřít novým myšlenkám a nápadům, jak přistupovat k práci. Možná přijde mnoho zajímavých nabídek, ale dobře prověřuj, protože vliv retrográdního Merkura může být v tomto směru velmi zrádný. Spíš se zaměř na zbavování se všeho nepotřebného a pro své nápady si vytvářej potřebný prostor. Věnuj rovněž pozornost svým snům, které tě mohou symbolicky upozorňovat na různá úskalí, na které v práci můžeš narazit. Založ si snový deník nebo obnov pravidelné zapisování si svých snů. Svou pozornost investuj jen do toho, co tě opravdu baví a naplňuje.

Na úrovni vztahů se zaměř na všechny své blízké, které máš ráda, ale nedařilo se ti jim dávat potřebnou pozornost. Pamatuj na to, že kam svou pozornost nasměruješ, to roste. Naopak to, čeho si nevšímáš, se boří. Uvědom si, na jakých lidech ti opravdu záleží a neboj se jim ozvat jako první. Nečekej, až to udělají druzí, protože tak mohou některé vztahy nesmyslně skončit. Žiješ-li v dlouhodobém partnerském vztahu, je potřeba ho zalévat. Vztahy jsou jako květiny. Když se nezalévají, uvadají. Jsi-li svobodná, otevři se nové společnosti a neboj se nových lidí vstupujících do tvého života.

Co se týká ducha, nastala významná doba, která může být pro mnoho z vás obrozující. Aby ses otevřela zázraku života, je nutné si na to vyhradit čas. Pokud budeš jen pobíhat z místa na místo a nevytvoříš si prostor pro kontakt se zdrojem života, zázraku si ani nevšimneš, protože budeš v zajetí svého vlastního automatismu. Zkus každý večer požádat sny o léčení a potřebné informace pro tvůj život. Projev životu vděčnost za vše dobré, čemu se ti dostává, a věz, že život ti dá ještě mnohem víc. Můžeš očekávat významný sen nebo nějakou událost, která tě přiblíží ke zdroji života. Pro někoho to může znamenat něco zázračně příjemného, pro někoho jiného to může být nečekaná krize, která se však vzápětí projeví, jako to nejlepší, co mohlo nastat.

Foto: Shutterstock.com

27.2.2019 6:00| autor: Robert Policar

Další horoskopy


Anabela

Astrologie, Výklad karet, Výklad snů

Přeroste vaše přátelství v lásku? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně popíšu! Vaše Anabela na tel.: 234 497 008!

Jsem
PŘIPOJENA

Pavlína

Astrologie, Výklad snů

Přivolejte k sobě lásku díky silám vesmíru! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! Vaše Pavlína! Tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Rachel

Výklad karet, Astrologie, Práce s kyvadlem

Využijte mé 20leté praxe! Ptejte se na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel na tel.: 234 497 008

Jsem
PŘIPOJENA

Květa

Výklad karet, Práce s kyvadlem, Výklad snů

Závidíte svým přátelům šťastný vztah? Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na tel.: 234 497 008. Paní Květa!

Jsem
PŘIPOJENA

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist