Zdravé vaření

Femina.cz > Fóra > Vaření > Zdravé vaření

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel K Kryska a poslední změna proběhla před 2 dny, 17 hodinami.

  • Autor
    Příspěvky
  • #484948
    K
    Kryska
    Účastník

    Když se tu bavíte o zdravém vaření, tak jak třeba připravujete řízky, bramboráky atd co se většinou dělají na pánvičce na oleji, čehož bych se chtěla vyvarovat :/

  • #484579
    K
    Karkolka
    Účastník

    No a když je z hrachu, tak nenadýmá to a nejde cítit pak po hrachu? Nechtěla bych, aby třeba rajská byla cítit po hrachu 😮

  • #484355
    K
    Karkolka
    Účastník

    Ahoj, já už několik let používám jen hrašku je vyrobená z mlétého hrachu a je to super, hlavně obsahuje hodně vlákniny.

  • #484219
    A
    Alenka79
    Účastník

    Dobrý den, chtěli by jsme začít tak nějak zdravěji jíst. Jenže u nás jsme hodně omáčkový, tak by mě zajímalo čím se dá nahradit mouka při zahušťování?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist