Zdravé vaření

Femina.cz > Fóra > Vaření > Zdravé vaření

Zvolené téma obsahuje celkem 29 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel k karolina.ka95 a poslední změna proběhla před 3 měsíci, 3 týdny.

  • Autor
    Příspěvky
  • #490456
    k
    katkakatule
    Účastník

    Já řešila kvalitu vody když se nám narodilo miminko a koupili jsme si taky filtr od firmy Dionela. Máme teď kojeneckou vodu.

  • #489531
    k
    karolina.ka95
    Účastník

    Zajímalo by mě jaký olej používáte na dochucení salátů ? 🙂 Klasický olivový olej nebo něco jiného ?

    • #493537
      l
      libuse86
      Účastník

      Ahoj, vyzkoušela jsem jich docela dost, ale nejvíc mě zaujal tento https://www.naturbites.cz/extra-panensky-olivovy-olej-0-2–750ml-sklizen-2021/. Chuťově výborný, používám ho skoro na vše.

      • #494669
        m
        michala69
        Účastník

        Taky jsem si ho oblíbila hlavně do salátů. Do čeho ještě ho třeba dáváte ? 🙂

        • #495328
          k
          karolina.ka95
          Účastník

          Taky jsem ho nakonec zkusila od naturbites, kdy jsem si koupila těch 750 ml a není to dlouho, co jsem už objednala ten větší barel, protože si ho u nás na vaření oblíbil i manžel akorát on ho teda umí zakomponovat i do teplých jídel, kdežto já jenom do studených 🙂

      • #494433
        L
        Lilianna
        Účastník

        Od naturbites.cz si oleje taky kupuju. A já je teda používám na studenou i teplou kuchyni. Musím ale říct, že v té studené nádherně vynikne jeho chuť.

    • #490004

      Ostropestřicový olej je výborný do salátů, má jemnou oříškovou chuť a k zelenině se perfektně hodí 🙂

  • #489454
    B
    Bryan West
    Účastník

    Yummy

  • #487855
    j
    jancajanicka
    Účastník

    Řešíte někdo kvalitu pitné vody? Já si teď hledala rozbory vody u nás a docela mě to vyděsilo.

    • #487858
      k
      kvapik
      Účastník

      My máme napojený filtr na vodu Dionela

      • #488382
        j
        jancajanicka
        Účastník

        Aha a jak to funguje?

        • #488565
          k
          kvapik
          Účastník

          Koukni na jejich stránky https://www.dionela.cz/ mají kvalitní filtry vyráběné přímo u nás a vyhráli taky v dTestu takže jsou opravdu účinný. Jsou moc ochotní takže ti určitě s výběrem poradí jako mně.

          • #488618
            j
            jancajanicka
            Účastník

            Super moc díky za odpověď, domluvím se s nima.

          • #488621
            k
            kvapik
            Účastník

            Není za co, ráda jsem poradila, dej vědět jak jsi spokojená 😉

          • #488650
            j
            jancajanicka
            Účastník

            Určitě dám, jsem na to moc zvědavá. Už máme objednávku hotovou, byli moc příjemní, je vidět že se fakt vyznají.

          • #488653
            k
            kvapik
            Účastník

            To jo, taky je veliká výhoda že opravdu ty filtry vyrábějí a nedováží je odnikud.

          • #488655
            e
            evcasl
            Účastník

            Taky od nich máme filtr a vybrali jsem ho právě protože jsem četla že to chce se vyhýbat filtrům dováženým z Asie a oni jsou opravdu český výrobce, odnikud filtry nedováží, používají svoje oceněné technologie, vyhráli i v dTestu

  • #486164

    Mně by zajímalo kimči. Nemáte s ním zkušenost ? Na co všechno je dobré a jsou třeba nějaké důvody proč jste ho začaly jíst ?

    • #486182
      m
      michala69
      Účastník

      Tak to by mě taky zajímalo, hlavně jak to chutná ? Dočetla jsem se, že má jisté aroma, jak moc je to silné ?

      • #486285
        J
        JaninaR
        Účastník

        Kimči je výborné na víc věcí, hlavně teda na imunitu. Je pak dobré  na ty vážné nemoci jako prevence proti rakovině tlustého střeva, která postihuje opravdu velké procento populace. Hrozně dobré ho mají na eshopu kimchiclub.cz odkud si ho objednávám. Jsem tam registrovaná, takže mám kolikrát i výhody 🙂

  • #484948
    K
    Kryska
    Účastník

    Když se tu bavíte o zdravém vaření, tak jak třeba připravujete řízky, bramboráky atd co se většinou dělají na pánvičce na oleji, čehož bych se chtěla vyvarovat :/

  • #484579
    K
    Karkolka
    Účastník

    No a když je z hrachu, tak nenadýmá to a nejde cítit pak po hrachu? Nechtěla bych, aby třeba rajská byla cítit po hrachu 😮

  • #484355
    K
    Karkolka
    Účastník

    Ahoj, já už několik let používám jen hrašku je vyrobená z mlétého hrachu a je to super, hlavně obsahuje hodně vlákniny.

  • #484219
    A
    Alenka79
    Účastník

    Dobrý den, chtěli by jsme začít tak nějak zdravěji jíst. Jenže u nás jsme hodně omáčkový, tak by mě zajímalo čím se dá nahradit mouka při zahušťování?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist