Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel p puk20863 a poslední změna proběhla před 2 měsíci, 2 týdny.
- AutorPříspěvky
- 2.1.2025 v 9:29#522704
- 26.8.2024 v 5:07#519929
@pizza tower Jsem zastáncem provádění průzkumu trhu, abychom pochopili, co místní zákazníci chtějí, co tam není. Pro více informací byste se také měli domluvit s vedením centra.
- 26.1.2024 v 12:55#516867
Dříve jsem měl malý obchod a také jsem se vždy snažil najít nejlepší skladové prostory. Ale po pandemii covid 19 jsem se rozhodl spustit internetový obchod. S iFish Marketingová agentura v Praze https://ifish.agency/cs/ jsem spolupracoval při zahájení svého vlastního internetového obchodu a musím říct, že jejich služby byly nad očekávání. Jejich komplexní a profesionální přístup od prvního setkání až po podporu po implementaci mi poskytl klid a jistotu. Díky jejich odbornosti a strategickému směřování jsem rychle dosáhl úspěchu. Doporučuji iFish digitální agenturu každému, kdo hledá spolehlivého partnera pro rozvoj svého online podnikání.
- 25.1.2024 v 8:40#516828
skvělé informace
- 30.6.2023 v 13:19#511542
Přemýšlet o pronájmu maloobchodního prostoru v Central Kladno je dobrý krok. Central Kladno je moderní nákupní centrum s atraktivním mixem nájemců a vysokou návštěvností. Co se týče obratu, záleží na konkrétním druhu podnikání a strategii.
Podle dostupných informací na Central Kladno webu, je toto centrum domovem mnoha úspěšných maloobchodníků a značek.
Co se týče chybějících služeb, doporučil bych vám udělat vlastní průzkum trhu, abyste zjistili, co by mohlo být pro místní zákazníky atraktivní a ještě tam není. Také bych vám doporučil komunikovat s managementem centra, který by vám mohl poskytnout cenné informace.
- 28.6.2023 v 17:13#511505
Dobrý den, uvažuji o pronájmu maloobchodního prostoru v Central Kladno. Má někdo zde zkušenosti s podnikáním v tomto centru? Jaké jsou návštěvnost a obrat? Jaký druh služeb chybí podle vašeho názoru? Děkuji za jakékoliv rady a informace.
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.