GrandOptical dioptrické brýle

Femina.cz > Fóra > Zdraví > GrandOptical dioptrické brýle

Zvolené téma obsahuje celkem 26 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel B Brendy a poslední změna proběhla před 1 měsícem, 1 týdnem.

• Autor
    B
    Brendy
    Účastník

Já mám nové dioptrické brýle z Grandopticalu od Vánoc. Nevím jak dlouho vydrží, ale zatím jsem spokojena. Zatím dobře sedí, což je u mě docela problém, najít takové rámečky, co mi vyhovují.

Štruncka
    Účastník

To je pravda, ty brýle jsou drahá záležitost, ale pokud pečuješ o ně a jsou kvalitní, tak vydrží. Jinak s Grandem mám taky dobrou zkušenost.

Vaše zkušenost vypadá velmi pozitivně! Je skvělé slyšet, že jste byla spokojená s přístupem personálu v Grandopticalu na Zličíně a že brýle dobře sedí. Slevy na <span style=“color: #1f1f1f; font-family: ‚Segoe UI‘, sans-serif; font-size: 10pt;“>townscaper </span>rámečky jsou určitě příjemným bonusem! Pokud plánujete další nákupy, je dobré porovnat i jiné optiky, abyste měla přehled o cenách a nabídkách.

N
    Nessya
    Účastník

Teď jsem byla poprvé kupovat brýle, co mi oční naměřila dioptrie. Navštívila jsem pobočku Grandopticalu na Zličíne. Nevím teda jak je to s cenami. Zkušenost s nakupováním dioptrických brýlí nemám, ale co se týče přístupu, tak jsem byla spokojená. Ochota a vstřícnost se strany personálu. V brýlích se cítím moc dobře a díky slevě na rámečky byly o něco i levnější.

.
      .Žaneta.
      Účastník

Hele ceny jsou téměř všude stejný, ale ty akce mají dobrý, byla jsem tam na nákupu několikrát. Vždy když potřebuji nové obruby nebo i celé brýle, tak sleduji, kdy mají nějakou tu akci, co se mi vyplatí. Jo a konkrétní akce opakují i několikrát za rok.

A
    Andys4
    Účastník

Já jsem do Grandopticalu objednaná na měření zraku. Manžel mě přinutil, protože koukám na mobil jak slepá:-) Byli jste u nich na měření? Upřímně, já jsem nikdy u očního nebyla, takže vůbec nevím, jak to vyšetření probíhá.

B
      Borča
      Účastník

Já jsem tam taky byla na měření v říjnu a byla jsem spokojená. Na příští preventivku půjdu zase.

.
      .Žaneta.
      Účastník

Je to úplně rychlé vyšetření a vůbec není nepříjemné, takže se neboj. Taky tam chodím. Optometrička ti vyzkouší dioptrie, koukneš do přístroje a a taky budeš něco číst. Za nějakých 20 minut bylo hotovo. Pak pokud potřebuješ, tak ti doporučí brýle. K očnímu chodím jenom někdy, raději si dávám měřit zrak tady, je to příjemnější. Ale určitě by jsi si měla k očnímu taky někdy zajít. Přeci jenom tam ti udělá kompletní vyšetření.

A
        Andys4
        Účastník

Takže vyšetření v pohodě, optometrista byl moc fajn, doporučil mi brýle na čtení a PC, takže jsem na tom ještě dobře. Brýle jsem si hned pořídila, mají tam dobrý výběr i dobré akce.

s
    sabbin
    Účastník

Hele v téhle optice je kvalita dobrá a taky dobrý zákaznický servis, což je taky důležité. Ovšem záleží na ty osobě, co tam pracuje ale zatím jsem se setkala s dobrým přístupem. Brýle mám i několik let, takže na kvalitu si nemůžu stěžovat.

K
    Korola
    Účastník

U brýlí nekoukám moc na cenu, mám ráda dobrou kvalitu, proto většinou sáhnu po dražších značkách. Nakupuju různě, kde se mi co líbí, dokonce i na netu. Takže záleží co hledáš.

S
    Sonči
    Účastník

Mívají výhodné akce a taky nabídka brýlí ve slevě je dobrá, takže vždy něco vyberu.

.
    .Žaneta.
    Účastník

My máme celá rodina brýle z Grandoptikalu, brýle jsou kvalitní a taky personál je moc fajn. Vždy byli příjemní a to i v případě reklamace obrouček (která byla jenom jednou) nám moc pomohli a problém vyřešili.

t
    tamajra
    Účastník

Mají fajn sortiment, hlavně záleží jestli chceš značkové brýle nebo se spokojíš například s jejich značkou. Každopádně ti doporučuji to jejich pojištění, já jsem ho využila u dioptrických brýlí už dvakrát a vyplatilo se.

P
      PavlínaJ.
      Účastník

Mám tu jejich značku rámečků a jsou super. Já si nepotrpím na nějak drahé značky. Mně jde o to, aby byli lehké a pohodlné a to mám. Jinak jsem si taky dala to pojištění, nikdy nevím, co se může stát a zase nebylo tak drahý, takže pro jistotu.

M
    Miariam
    Účastník

Grand mě nikdy nezklamal, dobrý výběr a taky přijatelné ceny. Brýle nosím i několik let a že bych něco vážnějšího reklamovala, tak to si ani nepamatuji. Možná nějaké malé běžné opravy na počkání. A hlavně personál je fajn, ale to záleží prostě na koho narazíš. Já jsem teda měla to štěstí a měla jsem jenom příjemnou obsluhu.

B
    Besina
    Účastník

Myslím si, že hlavně je potřeba kupovat brýle v optice a ne někde na internetu,  nebo v nějakých levných obchodech.

K
      Kykuš
      Účastník

No to je pravda, já mám hodně známých, co rádi nakupují v nějakých neznámých obchodech a dokonce i online z Číny. To mi přijde až moc.

S
    Shimi
    Účastník

<p style=“margin: 0in; font-family: Calibri; font-size: 11.0pt;“>I já jsem si u nich dávala dělat první brýle. Teď už mám vlastně asi třetí. Hlavně doporučuji vyzkoušet více rámečků. Hodně lidí vezme hnedka ty první které padnou. Já si většinou vyzkouším víc a poté se rozhoduji mezi favority. A myslím si, že ve správné optice ti optička pomůže. Měla by ti poradit, které ti nejlépe sednou. Já mám s jejich</p>
    <p style=“margin: 0in; font-family: Calibri; font-size: 11.0pt;“>personálem dobrou zkušenost, hlavně vím, že když hledám levnější, tak mi nebudou cpát dražší, ale vyjdou mi vstříc. Jinak kvalita taky dobrá.</p>

P
    PavlínaJ.
    Účastník

@GinaZ Taky jsem spokojena a to měření určitě využiju, viděla jsem, že to dělají.

G
    GinaZ
    Účastník

Já mám již několik brýlí z GrandOpticalu a jsem moc spokojena. Taky mám dobrou zkušenost s měřením zraku. Dělají i akci že měří zadarmo i několikrát do roka tak vždy chodím jednou za rok nebo dva.

P
    PavlínaJ.
    Účastník

Tak jsem nakonec koupila. Úplně obyčejné a byly za dobrou cenu. Měli nějakou akci. Hlavně mě nikde netlačí a jsou docela lehké.

T
    Trutylulu
    Účastník

Myslím si, že ty brýle mají trochu dražší, ale bývají i dobré akce, takže nakoupit levněji se dá. Zase ta kvalita je podle mě dobrá, takže někdy je dobré si za kvalitu připlatit.

A
    Ayliana
    Účastník

Určitě seženeš. Sortiment je moc dobrý. A taky ty optičky ti pomůžu a poradí, které se ti nejvíc hodí. Já tam chodím moc ráda.

Normálně si zajdu na brýle změřit a poradit. Zařízení může dodávat kvalitní produkty, ale pokud je to poprvé, rozhodně musíte být opatrnější scratch games

J
    Julys
    Účastník

Za mě dobrý, mám už druhé a jsem spokojená. Kupovala jsem jenom levnější obroučky. Mají tam hodně velký výběr, takže se fajn vybírá.

P
    PavlínaJ.
    Účastník

Jakou máte zkušenost s dioptrickými brýlemi z Grandoptical? Mám doporučení od očního na brýle a budu kupovat své první. No a jejich pobočku mám kousek od práce. Je možnost sehnat brýle u nich za rozumnou cenu a v dobrý kvalitě?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist