Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Erekce a stres
Erekce a stres
Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D Dasinuska a poslední změna proběhla před 6 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 17.4.2024 v 18:53#518073
Ahoj, s manželem jsme řešili stejný problém, dokonce i přímo u mě, měla jsem období, kdy jsem na sex neměla ani pomyšlení a nic se mnou nehlo. Pomohly nám přírodní kapsle od https://www.flagranti.cz, které podporují libido. Mají variantu jak pro ženy, tak pro muže. Držím palce, at s manželem problém brzo vyřešíte.
- 27.3.2024 v 1:08#517831
Ahoj, hele mi máme docela osvědčený produkty ze supererekce, mají dost velký výběr a není potřeba lékařský předpis. Tak zkuste.
- 27.3.2024 v 18:11#517852
S tím mám taky docela dobré zkušenosti, je to takový malý zázrak. Prvně jsem k tomu byla skeptická, ale po měsíci užívání si to doopravdy nemůžeme vynachválit.
- 15.7.2024 v 0:45#519263
Ahoj, my tento problém taky řešili u nás doma. Chlap byl ještě ke všemu vzteklej a nepříjemenej, že mu to nejde. Důležitý je o tom hlavně mluvit. Jen mu dej chvíli čas. To víš je to pro ně fakt alfa omega, ach tá mužská ješistnost. Musím souhlasti co tady psaly holky. Taky mám pozitivní zkušenost s eshopem supererekce. Můj od nich kupuje toto Láng EXTRA 20+5 tablet- 1 balení + 1 Runner zdarma (supererekce.cz) Je spokojenej, hlavně všechno funguje jak má a já jsem spoko taky. 🙂
- 7.4.2023 v 13:18#509152
Manžel je už dlouho v práci pod velkým stresem a myslím, že kvůli tomu začal mít v posteli problém s erekcí. Kdo jste to řešil, doporučte co vám pomohlo z těch přírodnějších doplňků. Prosím jenom vážné odpovědi a osobní zkušenosti, děkuji
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.