Doplňky stravy

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Doplňky stravy

Zvolené téma obsahuje celkem 77 odpovědí. Do diskuze (49 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel P Polinko a poslední změna proběhla před 2 měsíci, 3 týdny.

• Autor
    P
    Polinko
    Účastník

Já osobně užívám doplňky stravy, protože mi pomáhají cítit se lépe a udržovat si energii. Co se týče výběru, vybírám je podle toho, co moje tělo aktuálně potřebuje. Například jsem začala brát Sarapis Soja 60 kapslí – Klimakterium – Vegall pro období menopauzy, a opravdu jsem pocítila změnu, protože mi pomohl zlepšit celkové pohodlí a zmírnil některé nepříjemné příznaky. Při výběru doplňků vždy koukám na složení a kvalitu. Je důležité vědět, co konkrétně chcete podpořit – zda to bude imunita, klouby nebo třeba hormonální rovnováha. A po nějaké době užívání většinou cítím, že mi doplňky opravdu pomáhají.

K
    Kleer
    Účastník

Ahojky, já na celkovou podporu a regeneraci organismu beru tento doplněk stravy http://www.vabios.com/cs/#!portfolio-item/healler-b2-strong/. Má super složení a taky je dobrý pro lidi s kardiovaskulárními potížemi, tak jsem ho teď naordinovala i tatínkovi, protože je po operaci srdce. Už ho beru nějakou dobu a musím říct, že rozhodně lépe zvládám fyzickou zátěž a stres.

A
    Andy2
    Účastník

Ahoj, některá, co si nechala dělat DNA testy a podělila se o svoje dojmy? https://chromozoom.cz/dna-testy/

n
      nanna
      Účastník

Já si je nechala udělat a mám výsledky přehledně v aplikaci, mohla jsem to ještě konzultovat s genetikem a konečně vím na co se mám zaměřit. Rozhodně to stojí za to 🙂

P
      Petran.
      Účastník

Ahoj, já si teda nenechala dělat DNA testy, ale analýzu střevního mikrobiomu, kterou už nějakou dobu nově nabízí. A za mě super.

b
        bibuska1504
        Účastník

wau, to neznám, zajímavé 🙂 na střeva jsem se právě zaměřila a domluvila si konzultaci s odbornicí od green ways, mají podle všeho velmi kvalitní chlorellu a zel.ječmen, doporučila mi je známá…no a zatím jsem spokojená, vidím příjemné změny, obvod v pase je mneší, člověk by vůbec neřekl jak je zavodněný a nafouknuty, už nemám problém se zácpou a zažíváním, takže doporučuju všem které mají podobné trápení 🙂

z
    zvonilka
    Účastník

Ahoj všem, já užívám doplněk stravy Sarapis Plus, který jsem si vybrala hlavně kvůli příznivým účinkům na menopauzální symptomy. Když jsem hledala něco, co by mi mohlo pomoci, narazila jsem na tento produkt a jeho složení mě přesvědčilo. Musím říct, že od té doby, co ho užívám, se cítím mnohem lépe a vyrovnaněji. Pokud bys chtěla něco, co skutečně funguje, najdeš ho tady Sarapis plus 60 kapslí – sarapis, Klimakterium (vegall.cz). Změnu jsem určitě pocítila, hlavně co se týče nálady a celkového pocitu pohody 🙂

e
    eva.zaleskA1
    Účastník

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tady máte některá zkušenost s užíváním ječmene a chlorelly?

b
      bibuska1504
      Účastník

Ahoj, já dlouhodobě užívám tento doplněk – https://www.vegall.cz/nas-sortiment/menopauza-klimakterium-prechod/sarapis-plus-60kapsli-klimakterium. Je skvělý jak na hormony, tak i když jste dlouhodobě unavené + mě dost pomohl při bolestivé menstruaci. Má super složení a s účinky jsem moc spokojená. 🙂

D
      Deniska11
      Účastník

Já bych je chtěla začít brát. Zatím jsem se dívala jenom na možnosti a zaujaly mě produkty od Green Ways. Někde jsem četla, že tam právě poradí s dávkováním a vším. To mi přijde super.

K
        Karkolka
        Účastník

Ahoj, nevíte, prosím, jaké doplňky stravy by mohly pomoct na akné?

K
        Karkolka
        Účastník

A je v jejich užívání nějaké omezení?

D
          Deniska11
          Účastník

Omezení… No pokud jsi zdravá a neužíváš žádné léky, tak je můžeš brát bez obav, omezené užívání je třeba při warfarinu nebo všeobecně lécích na ředění krve, kvůli vysoké hodnotě vitaminu K v zelených potravinách. Můžeš je kontaktovat a zeptat se https://www.gw-int.net/kategorie/zelene-potraviny..

danina22
    Účastník

Za mě taky rozhodně můžu doporučit českou Ketodiet, protože je chutná, vyvážená a účinná. Navíc poskytují skvělou zákaznickou podporu 🙂

h
      hancanov
      Účastník

Koukám se na jejich stránky a vypadá to fakt dobře. Našla jsem na ně hodně pozitivních recenzí takže mě to konečně nakoplo abych do toho šla. Držte mi palce 🙂

b
    bibuska1504
    Účastník

Ahoj, hele já používám takový klasiky + probiotika, většinu nakupuju na alpik.cz i se zbytkem zdravých věcí do domácnosti.

M
    Majdinkaa
    Účastník

S Ketodiet mám taky moc dobrou zkušenost, zhubla jsem díky ní 12 kilo a šlo to fakt snadno 🙂

n
    nadiaa
    Účastník

Můžete poradit něco na hubnutí? Potřebuju do léta zhubnout alespoň 8 kilo a budu ráda za každou zkušenost 🙂

M
      Mildinka
      Účastník

já zhubla přes bezhladoveni.cz, spojí vás s  profíkem 🙂 a hned se hubne jinak, když máte podporu a člověka, který vám dá rady tipy a jídelníček na míru

l
      lenana
      Účastník

Já jsem zhubla s https://www.ketodiet.cz/ úžasných 10 kilo, takže můžu rozhodně doporučit. Jde to snadno i bez hladovění 🙂

b
      barcca
      Účastník

Taky hledám se snažím něco shodit a nedaří se mi a to se i snažím hýbat, nepřejídat se ale nějako se mi nedaří 🙁

John Smith
    Účastník

seriously boom

D
    Deniska11
    Účastník

Nemáte někdo prosím zkušenost s doplňky od supererekce? Je někdo, kdo to pravidelně používá?

Twicsyko
    Účastník

<span style=“color: #242424; font-family: regular; font-size: 14px;“>Ahoj, prosím máte tip na přírodní profukt, který by mi pomohl od nolesti hlavy?</span>

j
    jaarkkaa
    Účastník

Co se vám osvědčilo na posílení imunity pro děti? Sdílejte prosím co máte vyzkoušené, moc díky 🙂

m
    mishlou
    Účastník

Z doplňků stravy mi sedl Wecare Immunity, který beru celou zimu a účinek cítím v tom, že mě tuto zimu nesejmula žádná nemoc. Má bohaté složení a v tom je asi ten klíč, že mi chyběly vitamíny, přitom si myslím, že jím docela pestrou stravu, no každopádně si ho pořídím na podzim zase.

j
    jancajanicka
    Účastník

Skvělá je KetoDiet, zkusila jsem toho víc, ale tahle je za mě rozhodně nejúčinnější a hlavně i dobrá. Koukni na jejich balíčky, mají na ně teď 15% slevu.

S
    SarkaKiska
    Účastník

Holky, pomohlo vám něco zhubnout? Co třeba low carb dieta? Přemýšlím nad tím, ale netroufám si na to sama, co nějaká připravená?

D
    Deniska11
    Účastník

Holky kdo by ještě hledal nějaké doplňky třeba i pro svoje blízké, tak na Vitaslife mají teď i super balíčky pro zdraví. 🙂 Já jsem objednávala i babi a dědovi, protože takových dárků není nikdy dost. 🙂 Tak jen hážu takový tip. 🙂

j
    jaarkkaa
    Účastník

Pomohlo vám něco na padání vlasů? Myslela jsem, že po porodu se to samo srovná, ale už mi padají opravdu dlouho a nelepší se to,zkouším pořád nějaké přípravky a nic :-/

A
      Andy2
      Účastník

Ahoj, mě dost pomohl na vlasy a na padání tento produkt – https://www.kolagendrink.cz/doplnky-stravy/90-denni-program-collagen-10-000-pure-peptide-hydrolyzovany-rybi-kolagen-3-x-300-g/.  Celkově i na roztřepené nehty, zachytávaly se mi už i o oblečení a teď je mám pevné a dlouhé.

D
        Danusina
        Účastník

Za jak dlouho jste na sobě viděla a nebo cítila první výsledky? Pomohlo vám to i případně na klouby, na únavu? Děkuji za Vaši zkušenost.

A
          Andy2
          Účastník

Dívejte na klouby je lepší hovězí, ten rybí je zase dobrý na vlasy, nehty a pleť. První výsledky na nehtech jsem viděla snad po dvou týdnech, kdy se mi nezachytávaly o oblečení  a trochu povyrostly, pomohlo mi to i na únavu a celkově mi přijde že od užívání kolagenu mám více energie a kvalitnější spánek.

k
      katkakatule
      Účastník

Mně taky nepomáhalo nic a to jsem toho taky zkusila hodně. Nakonec jsem zašla na specializovanou kliniku https://www.clinicalhair.cz/ kde mi konečně pomohli a za pár měsíců jsem měla po problému. Kdybych o nich věděla dřív tak neváhám..

M
    Micha-ella
    Účastník

Ráda bych teď taky začala užívat něco pro celkové podpoření zdraví. Jak se teď měnilo počasí tak jsem hodně unavená a taková bez nálady a už dlouho si říkám, že bych měla něco preventivně užívat. Tak něco doporučitě, nejlépe přírodního 🙂

d
      danikk
      Účastník

Já jsem si říkala, že bych zkusila nějaké medicinální houby, ale moc nevím jakou vybrat a hlavně od koho aby to bylo opravdu kvalitní…každou zkušenost ocením 🙂

m
        milka8
        Účastník

Já si kupuju https://www.houbicky.eu/housenice-cinska-cordyceps-sinensis-120-kapsli/ je to opravdu kvalitní doplněk, je v bio kvalitě a speciálně zpracovaný aby tělo dokázalo vstřebat všechny důležité živiny z toho. Vřele doporučuju, postavilo mě to na nohy 🙂

d
          danikk
          Účastník

Ahaa podle toho co tam čtu to vypadá skvěle. Děkuju za doporučení, líbí se mi hlavně že je to v bio kvalitě a má to jasný původ, na to si dávám vždycky pozor

r
    rjapseznam-cz
    Účastník

Ahoj ráda bych se zeptala jak posilujete svoji imunitu, zda užíváte nějaké vitamíny?

G
      GabulkaKoc
      Účastník

Já už si asi půl roku posiluji imunitu tímto práškem z přednaklíčeného ječmene https://www.alpik.cz/activated-barley-powder-organic-prednakliceny-jecmen-100g-viridian/ , který je na celkové posílení organismu. Má velmi dobré složení a navíc je to silný antioxidant a musím říct, že zatím jsem nebyla ani nachlazená a to většinou v této době  jsem už loni touto dobou byla na hromadě.

r
        rjapseznam-cz
        Účastník

Děkuji z typ, dívala jsem se na ty vitamíny a ještě mě tam zaujali i jiné, takže jsem si je objednala, ale co musím říct, tak mě oslovilo, že mají velký sortiment zdravé stravy, takže jsem si tam také hned přihodila něco zdravého :-).

w
    wenduna
    Účastník

Jsem spokojená s tímto přípravkem – https://www.notino.cz/mycomedica/betaglukan-biocell-podpora-imunity/ Spolehlivě posiluje imunitu, jeho účinky navíc podporuje acerola, která je nejbohatším přírodním zdrojem vitaminu C. Mám zvýšený cholesterol, přípravek mě pomáhá  udržet jeho normální hladinu v krvi.

b
    barcca
    Účastník

Kvalitní doplňky stravy jsou ty od AltaHerba, kupuju od nich už roky a osvědčily se.

j
      jancajanicka
      Účastník

A co konkrétně teď od nich užíváš, doporučíš?

b
        barcca
        Účastník

Přes online lékárnu jsem si ho objednala, určitě najdeš i normálně v kamenné 😉

b
    bertikber
    Účastník

Já teď užívám doplněk stravy s ostropestřecem a kurkuminem. Je od Movit energy a je výborný na detoxikaci, podporu imunity, pro zdravé klouby, pokožku a hodně dalšího.

m
    milka8
    Účastník

Kvalitní doplňky stravy se dají koupit tady https://vitaslife.cz/ užívám od nich teď hořčík a železo s vitamínem C ve formě extraktů z kari listu a aceroly. A mají taky kvalitní hořčík, který se dobře vstřebává oproti jiným doplňkům.

S
      SarkaKiska
      Účastník

To vypadá dobře, líbí se mi že to je fakt přírodní ve formě extraktů.

m
        milka8
        Účastník

Jojo to se mi právě taky líbilo, většinou si to na to přírodní složení jenom hraje ale oni mají opravdu 100procentní.

kvapik
    Účastník

Zkuste nápoj z čerstvé spiruliny https://www.spiralps.cz/ my si ho doma teď moc oblíbili. Spirulina je superpotravina a v tomhle nápoji je čerstvá takže si z ní tělo dokáže vzít co nejvíc a má ten nápoj taky dobrou chuť, naše dcera ho má moc ráda.

n
      nanna
      Účastník

To se mi líbí, kupuješ ty malý balení nebo ty velký?

kvapik
        Účastník

Já objednávám to balení 6×500 ml přijde mi že se to nejvíc vyplatí. Navíc nemám potom doma tolik lahviček na třídění.

n
    nanna
    Účastník

Taky budu ráda za doporučení něčeho s přírodním složením co celkově podpoří imunitu.

j
    jancajanicka
    Účastník

Poradíte něco čistě přírodního na podporu imunity? Nechce se mi polykat umělé vitamíny, nevěřím že je to pro tělo dobré…

j
    jandulka25
    Účastník

Preferuji přírodní přípravky, takže jsem zvolila k podpoře imunity kouzelné kapky od http://www.altaherba.cz

g
      giska
      Účastník

Jsou vhodné i pro děti? Máte zkušenost?

l
        leoneska
        Účastník

Dětem dávám na podporu imunity Altaherba sirup ze 14 bylin.

g
          giska
          Účastník

Bylinný sirup už jsem koupila a začala jsem ho dávat dětem.

j
        jandulka25
        Účastník

Děti mám školáky, tyto kapky jim na posílení imunity dávám. Nebývají tak často nemocné.

K
    Katchorka
    Účastník

Ahoj, prosím máte tip na přírodní profukt, který by mi pomohl od nolesti hlavy?

m
    michaela77
    Účastník

Co něco přírodní co můžou i děti?

e
      evcasl
      Účastník

Skvělý jsou kapky Juvenil, je to přírodní doplněk na podporu imunity a co je dětem dávám tak všemu krásně odolávají.

t
        tana.hadkova
        Účastník

Ty mi teď doporučila kamarádka, prý je zachránily od neustálých viróz.

m
        michaela77
        Účastník

Díky moc, už je všichni užíváme 🙂

g
    giska
    Účastník

Dětem tento repelent taky dáváte?

k
      kikajda
      Účastník

Mají v nabídce B-komplex Repelent pro děti. Je vhodný od tří let.

k
    kikajda
    Účastník

Od Rosenpharmy mám osvědčený přípravek B-komplex Repelent. Je účinný.

R
    Rikina
    Účastník

Dívala jsem se na jejich webovky, mají velký výběr.

f
    femuska
    Účastník

Jsem spokojená přímo s tímto přípravkem – https://www.rpshop.cz/vitaminy-mineraly/multivitamin

J
    JaninkaVesi
    Účastník

Ahoj holky, měla bych dotaz, zda berete nějaké vitamíny nebo doplňky stravy? A pokud ano, tak podle jste si je vybíraly? A jaká byla odezva – pocítily jste změnu?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist