Doplněk stravy na únavu a stres

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Doplněk stravy na únavu a stres

Zvolené téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel S SarkaKiska a poslední změna proběhla před 1 týdnem, 1 dnem.

• Autor
    S
    SarkaKiska
    Účastník

Hodně mi pomáhá užívání téhle medicinální houby https://www.houbicky.eu/reishi-ganoderma-lucidum-120-kapsli/ doporučuju si tady o ní přečíst, je výborná na podporu imunity, na detoxikaci, na redukci stresu a podporu psychické pohody a mnoho dalšího…

m
    michaela77
    Účastník

Hodně jsem s únavou a stresem taky bojovala a hledala jsem jak to řešit, protože jsem zkoušela i různé doplňky stravy a nic mi nepomáhalo. Nakonec jsem objevila, že je možné nechat si tady https://chromozoom.cz/ udělat DNA test, díky kterému jsem přesně zjistila na co se zaměřit podle toho jaké mám k čemu předpoklady a konečně jsem se díky tomu dala dokupy. Dostala jsem od nich i doporučení na úpravu výživy atd…moc to doporučuju. Mají i kvalitní doplňky stravy 😉

w
    worldofgoo2
    Účastník

Vitamíny B6, B9 (kyselina listová) a B12 hrají důležitou roli při podpoře nervového systému a zlepšení nálady. Podporují produkci world of goo energie a pomáhají bojovat proti únavě.

A
    Alecca
    Účastník

A co chlorella nebo ječmen? Užíváte někdo? Slyším o tom teď z každé strany.

The objective is to create a vibrant world from a simple planet. In <span style=“font-size: 11pt;“><span style=“line-height: 107%; font-family: ‚Segoe UI‘, sans-serif; color: black; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;“>earth clicker</span></span>, collecting resources through clicking is essential for unlocking upgrades that help the planet evolve and grow.

M
    Micha-ella
    Účastník

Já si třeba kupuji doplňky stravy na Kratomworld, tam mají opravdu hodně kvalitní preparáty a hlavně jsou teda velmi účinné. Na imunitu, stres a větší energii beru třeba Shilajit. Ale mají tam i jiné věci. Super jsou třeba i jejich Ginger shoty.

S
      Stellinka22
      Účastník

Tak o tom Shilajitu jsem ještě nikdy neslyšela a ten je teda na imunitu? Co to je? A ty shoty si od nich kupuješ pravidelně?

M
        Micha-ella
        Účastník

Ano mimo jiné je na imunitu. Ale je dobrý také na jiné věci. Shoty jedu hlavně přes zimu a nebo přes takové ty období, kdy se hodně mění počasí a je to náchylné na onemocnění. Ale mají i spousty dalších super věcí, mrkni se sama https://kratomworld.cz/collections/ke-kratomu. Já jsem s jejich produkty moc spokojená.

j
    jaarkkaa
    Účastník

Co se vám osvědčilo na rychlé posílení imunity v období chřipek, viróz nebo když prostě cítíte, že na vás něco leze?

A
    Andryna
    Účastník

Na stres a únavu mi hodně pomáhá magnesium. Zjistila jsem, že mám nedostatek hořčíku a na nervovou soustavu mi to nedělalo dobře.

R
      Rikina
      Účastník

Já si objednávám doplňky stravy spolu s kosmetikou a parfémy na Notino. Jsem s jejich službami moc spokojená.

K
    Klára29
    Účastník

Tady máte odkaz na magnesium, které užívám já a mám s ním jen dobré zkušenosti https://vitaslife.store/produkt/vitaslife-magnesium-700mg-90-kapsli

D
    Danka.m
    Účastník

Holky, vložily byste mi odkaz na konkrétní magnesium, taky trpím velkou únavou a špatně snáším stres.

K
    Klára29
    Účastník

Výborné na problémy, které popisujete, je magnesium VitasLife. Užívám ho už delší dobu a na stres, únavu, ale i lepší zažívání funguje skvěle.

E
    Esterinda
    Účastník

Dobrý večer, mám teď velký stres v práci, jsem unavená a celkově se necítím úplně dobře. Poradíte nějaké osvědčené doplňky stravy? Máte někdo podobnou zkušenost?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist