Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel i irishanova a poslední změna proběhla před 3 roky, 7 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 1.9.2021 v 13:17#489532
Není lepší na doplnění bílkovin protein ? 🙂 Osobně bych do sebe hmyz nedostala 🙂
- 16.9.2021 v 18:23#490005
Viděla bych to stejně :). Koupila jsem si teď na zkoušku makový protein a jsem velmi mile překvapena tím, jak je dobrý.
- 21.6.2021 v 13:13#487194
Naučila jsem se jíst cvrčky, moučné červy a kobylky. Kdyby mi to někdo pár let zpátky řekl, tak mu nebudu věřit, protože jsem se tady toho hmyzu bála, ale pane bože to je tak strašně dobrá věc, třeba když jsou obalení v čokoládě.
- 27.6.2021 v 14:10#487401
Kde jsou tady ty věci k dostání ? Zní to zajímavě, ale nevím jestli bych se odvážila. K čemu by si takového moučného červa přirovnala chuťově ? Je bezpečné je jíst ?
- 3.7.2021 v 17:41#487768
Moučný červ chutná dle mého přirovnání jako celozrnný chléb a co se týče bezpečnosti, tak nemusíš mít vůbec obavy, protože hmyz je legislativně zařazen, jako potravina nového typu a navíc všechen jedlý hmyz prochází certifikací chovu a je zdravotně nezávadný. Nechám ti tady odkaz kde najdeš hmyz v nejrůznějším zpracování https://crickeaters.cz/kategorie-produktu/cely-hmyz/
- 17.7.2021 v 11:18#488142
Bavila jsem se o tom s kolegou v práci a jako „začátečníkovi“ mi doporučil vzít cvrčky. Koukali jsme na ty ten eshop co má crickeaters a společně jsme si je objednali, akorát já jsem si je vzala v příchuti rajčete s bazalkou a kolega med s hořčicí, tak jsem na to neuvěřitelně zvědavá.
- 18.6.2021 v 20:36#487110
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.