Blistex Triple Butters Balzám na rty

Blistex Triple Butters je máslový balzám na rty ve formě praktické vysouvací tyčinky. Extra krémová konzistence, jemná karamelová vůně a kombinace pečujících složek z něj činí nezbytného kosmetického pomocníka v sychravých dnech.

Přírodní másla jsou velmi vyhledávanou ingrediencí v kosmetických produktech. Není se čemu divit – hydratují, vyživují a na pokožce působí téměř jako zázrak.

Blistex Triple Butters obsahuje mix bambuckého, mangového a másla Tucuma.

Pravidelná aplikace zanechá vaše rty jemné a měkké na dotek. Bohatá krémová konzistence rty nejen vyživí, ale také je chrání a zklidňuje případná podráždění.

Balzám navíc obsahuje SPF 15. Balzám je bezbarvý.

Cena

89.00 Kč

Hodnocení redakce

19.1.2017 10:00 | autor: Redakce

Moc příjemný balzám, líbí se mi jeho konzistence i snadné nanášení, rychle se aplikuje a dlouho vydrží. A navíc má naprosto úžasnou vůni. Rty při pravidelném používání jsou krásně hebké, jemné a hydratované. Za mě ano.

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 9.4.2018 08:55 | petra-diesel

    Jeden z najlepších balzámov na pery, ktorý som vyskúšala. Mám veľmi rada značku Blistex a tento balzám krásne vonia, pery sú chránené po dlhú dobu, bambucké maslo ktoré obsahuje pery hydratuje a vyživuje a preto v zime mi nikdy nepopraskali. Túto zimu som s ním bola ako v bavlnke, hodnotím ho na 5 hviezd!

  • 5.4.2018 05:09 | stana1

    Blistex Triple Butters máslový balzám na rty má krémovou konzistenci a jemnou karamelovou vůní. Dobře se nanáší, rty pěkně vyživí a ochrání.

  • 25.12.2017 09:36 | stendy

    Blistex Triple Butters Balzám na rty a jiné balzámy, pomády na rty se podle mého názoru nějak moc od sebe neliší. Hlavní je, že v nepříznivém počasí zabrání vysušování a loupání, či praskání velmi citlivé pokožky rtů.

  • 18.12.2017 09:07 | nova2

    Blistex Triple Butters - balzám na rty moc hezky voní,ale také především hydratuje, vyživuje, zvláčňuje rty a chrání.

  • 11.11.2017 11:11 | siraellen

    Blistex Triple Butters Balzám na rty tento balsám na rty jsme si velice oblíbila,hydratuje,vyhlazuje a hlavně nádherně voní,rty jsou sametově hebké,za sebe doporučuji

  • 10.11.2017 13:38 | stana1

    Blistex Triple Butters máslový balzám na rty má krémovou konzistenci a jemnou karamelovou vůní. Dobře se nanáší, rty pěkně vyživí a ochrání.

  • 3.10.2017 15:59 | ladouch

    Blistex Triple Butters Balzám na rty, velmi příjemný balzám, krásná vůně, dobře se nanáší, rty jsou po něm hebké a dobře hydratované.

  • 31.7.2017 17:47 | setury

    Balzám na rty Blistex je kvalitní. Dokonale vyhlazuje jemnou pokožku rtů a je ideální podklad pod rtěnku. Rty jsou hladké, předchází poškození a vzniku oparu, navíc hezky voní.

  • 19.7.2017 12:25 | bobina1

    Pokud Blistex Triple Butters Balzám na rty neznáte a máte body z věrnostního klubu Femina, tak máte si možnost balzám objednat za body.

  • 14.7.2017 18:03 | stendy

    Blistex Triple Butters Balzám na rty zrovna tento balzám na rty neznám, ale podle mého se balzámy, pomády na rty nějak moc od sebe neliší. Hlavní je, že v nepříznivém počasí zabrání vysušování a loupání, či praskání velmi citlivé pokožky rtů.

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist