Blistex Triple Butters Balzám na rty

Blistex Triple Butters je máslový balzám na rty ve formě praktické vysouvací tyčinky. Extra krémová konzistence, jemná karamelová vůně a kombinace pečujících složek z něj činí nezbytného kosmetického pomocníka v sychravých dnech.

Přírodní másla jsou velmi vyhledávanou ingrediencí v kosmetických produktech. Není se čemu divit – hydratují, vyživují a na pokožce působí téměř jako zázrak.

Blistex Triple Butters obsahuje mix bambuckého, mangového a másla Tucuma.

Pravidelná aplikace zanechá vaše rty jemné a měkké na dotek. Bohatá krémová konzistence rty nejen vyživí, ale také je chrání a zklidňuje případná podráždění.

Balzám navíc obsahuje SPF 15. Balzám je bezbarvý.

Cena

89.00 Kč

Hodnocení redakce

19.1.2017 10:00 | autor: Redakce

Moc příjemný balzám, líbí se mi jeho konzistence i snadné nanášení, rychle se aplikuje a dlouho vydrží. A navíc má naprosto úžasnou vůni. Rty při pravidelném používání jsou krásně hebké, jemné a hydratované. Za mě ano.

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 3.9.2018 06:48 | stana1

    Blistex Triple Butters máslový balzám na rty má krémovou konzistenci a jemnou karamelovou vůní. Dobře se nanáší, rty pěkně vyživí a ochrání.

  • 29.7.2018 14:53 | stendy

    Blistex Triple Butters Balzám na rty zrovna tento balzám na rty neznám, ale podle mého se balzámy, pomády na rty nějak moc od sebe neliší. Hlavní je, že v nepříznivém počasí zabrání vysušování a loupání, či praskání velmi citlivé pokožky rtů.

  • 9.4.2018 08:55 | petra-diesel

    Jeden z najlepších balzámov na pery, ktorý som vyskúšala. Mám veľmi rada značku Blistex a tento balzám krásne vonia, pery sú chránené po dlhú dobu, bambucké maslo ktoré obsahuje pery hydratuje a vyživuje a preto v zime mi nikdy nepopraskali. Túto zimu som s ním bola ako v bavlnke, hodnotím ho na 5 hviezd!

  • 5.4.2018 05:09 | stana1

    Blistex Triple Butters máslový balzám na rty má krémovou konzistenci a jemnou karamelovou vůní. Dobře se nanáší, rty pěkně vyživí a ochrání.

  • 25.12.2017 09:36 | stendy

    Blistex Triple Butters Balzám na rty a jiné balzámy, pomády na rty se podle mého názoru nějak moc od sebe neliší. Hlavní je, že v nepříznivém počasí zabrání vysušování a loupání, či praskání velmi citlivé pokožky rtů.

  • 18.12.2017 09:07 | nova2

    Blistex Triple Butters - balzám na rty moc hezky voní,ale také především hydratuje, vyživuje, zvláčňuje rty a chrání.

  • 11.11.2017 11:11 | siraellen

    Blistex Triple Butters Balzám na rty tento balsám na rty jsme si velice oblíbila,hydratuje,vyhlazuje a hlavně nádherně voní,rty jsou sametově hebké,za sebe doporučuji

  • 10.11.2017 13:38 | stana1

    Blistex Triple Butters máslový balzám na rty má krémovou konzistenci a jemnou karamelovou vůní. Dobře se nanáší, rty pěkně vyživí a ochrání.

  • 3.10.2017 15:59 | ladouch

    Blistex Triple Butters Balzám na rty, velmi příjemný balzám, krásná vůně, dobře se nanáší, rty jsou po něm hebké a dobře hydratované.

  • 31.7.2017 17:47 | setury

    Balzám na rty Blistex je kvalitní. Dokonale vyhlazuje jemnou pokožku rtů a je ideální podklad pod rtěnku. Rty jsou hladké, předchází poškození a vzniku oparu, navíc hezky voní.

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist