Inkontinence

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Inkontinence

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel e eva.zaleskA1 a poslední změna proběhla před 7 měsíci, 3 týdny.

• Autor
    j
    jancajanicka
    Účastník

Ahoj holky, chtěla bych mámě koupit inkontinenční kalhotky a zajímalo by mě, jajký třeba máte ověřený a odzkoušený?

e
      eva.zaleskA1
      Účastník

Já bych spíš vyzkoušela problém řešit. Taky jsem nejdřív používala inkontinenční kalhotky, ale časem už mi to začalo vážně vadit, tak jsem se rozhodla problém řešit. Jedna známá mi poradila koupit si Aniball INCO a pravidelně s ním cvičit. Je to super věcička, která mě naučila pracovat se svaly pánevního dna ve spojení s dýcháním. A svůj problém jsem minimalizovala. Je jednoduchý na ovládání i na čištění.

S
      Sofinka
      Účastník

Tak hlavně, aby byly příjemný a spolehlivý. Já mám menstruační repetky a z amě teda nejlepší volba, jsou příjemný, kvalitní a spolehlivý, mají i inkontinenční verzi.

j
        jancajanicka
        Účastník

Já mám inkontinenční repetky a můžu doporučit.

S
          Sofinka
          Účastník

Díky moc holky, tak já je koupím mamce a uvidíme, ale líbí se mi, že jsou ekologický a takový rodinný.

k
    karolina.ka95
    Účastník

No ty, co jsem začala nosit půl roku po porodu, tak v těch se dalo cvičit 🙂 koukni na značku Nappy, mají kvalitní ty inkontinenční pomůcky.

a
    adullkahron
    Účastník

Ahoj, máte prosím některá zkušenost s inkontinenčními kalhotkami? Dá se v nich sportovat?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist