Dětské boty

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Dětské boty

Zvolené téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel b barcca a poslední změna proběhla před 2 měsíci, 3 týdny.

• Autor
    b
    barcca
    Účastník

Hodně hezkého oblečení včetně botek jsem teď vybrala v galerii Harfa. Měla jsem nějaké slevy v jejich appce a měli tam moc hezký výběr a krásnou atmosféru. Vzali jsme potom děcka do dinoparku co mají na střeše a na kluziště, bylo to moc fajn 🙂

e
    evcasl
    Účastník

Objednávám odtud https://www.rajdetskychboticek.cz/ mají opravdu kvalitní boty pro děti (barefoot, kompromisní) a boty nám vždycky perfektně sedí.

m
      marianana
      Účastník

Vybírala jsem pro dceru barefooty na zimu s protiskluzovou podrážkou a tady jsem konečně vybrala, určitě od nich budu ještě objednávat.

D
      Deniska11
      Účastník

Taky objednáváme odsud, co se týče barefoot mají největší výběr, je to opravdu kvalitka. Kupuji si já odsud i barefoot boty. :))

m
    mopohol126
    Účastník

Great, you have given extremely useful advice to everyone. Will continue to learn more experiences on this forum. driving directions

M
    MarkyMala
    Účastník

Čao, já objednávám https://www.detskaobuvzirafa.cz/divci-boty-s-membranou/. Boty mají kvalitní, seženeš tam i jiné- jaro, léto, podzim zima. Takže za mě je výběr velký a navíc mají i certifikaci. A boty hezky sedí dle jejich tabulky velikostí.

P
      Penny
      Účastník

Tento shop je moc fajn 🙂 Mají zdravotně vhodné botky, což je podle mě pro děti to nejdůležitější 🙂 Já boty pro děti nekupuji jinde 🙂

J
      JaninkaVesi
      Účastník

Ježiš, no to je skvělý 🙂 Já zrovna hledám boty pro syna na zimu 🙂 Tak to na ten shop mrknu 🙂 Mají širokou nabídku? 🙂

z
        zvonilka
        Účastník

Já mám tento shop moc ráda 🙂 Líbí se mi u nich to, že nabízí jen zdravotně nezávadné botky, které jsou doporučeny i ortopedy 🙂 Nákupem u nich rozhodně chybu neuděláš, naopak 🙂

k
      koralovka85
      Účastník

Aha, super tak moc děkuju za tip. Dívala jsem se jim už na webové stránky a výběr je za mě teda super. Možná jsem čekala i věší cenu, takže to mě taky potěšilo. No už jsem jí tam jedny vybrala a dokonce je už máme i doma a sedli úplně perfektně. Takže z toho mám radost. 🙂

k
    koralovka85
    Účastník

Ahoj, potřebovala bych poradit kde koupit nějaké dobré kvalitní boty s membránou a i nějaké dobré sandále na jaro. Píši kvalitní, takže ty levné ( pepco, kik a podobně) prosím ne. Měli jsme oblíbené obuvnictví, ale přestěhovali jsme se a nemají webovky. 🙁

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist