Větrák

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Větrák

Zvolené téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  Lambert Bobby a poslední změna proběhla před 5 měsíci, 1 týdnem.

• Autor

Lambert Bobby
    Účastník

thnak google

Lambert Bobby
    Účastník

thank  google

barlow jenkins
    Účastník

Choose funny characters in house of hazards and start playing!

Ella Helga
    Účastník

The tutorials in Build Now GG are very helpful for newcomers. They guide you through the basic mechanics and advanced techniques, ensuring you understand how to utilize all the game’s features. A well-structured tutorial can make a big difference in player retention.

Shaffer Harvey
    Účastník

Blueroad je vybaven špičkovou elektronikou. Dali mi solární power banku, takže teď, kdykoli vyrazíme na výlet, který zahrnuje kempování, jsem kdykoli k zastižení, zatímco předtím jsme nebyli nikdy coreball, protože jsme neměli způsob, jak udržet naše telefony nabité.

Clayton Forbes
    Účastník

Někde na světě musí existovat ventilátory, které lze ovládat dálkově. Věc jako ona je něco, na co mám oči.

scratch games

Brown Emma
    Účastník

Těším se, až uvidím vaše vlasy po jejich připevnění. Asi by to bylo krásné. slither io

m
    michala69
    Účastník

Blueroad má super věcičky a vychytávky. Dostala jsem od nich solární power banku, takže kdykoliv jdeme na nějakou túru, kde stanujeme, tak jsem vždycky k dispozici, což se předtím nestávalo jelikož jsme si neměli kde nabíjet telefon.

J
    Jarka50
    Účastník

Nechám ti tady odkaz na ventilátor, který jsem si minulý týden pořídila a jsem s ním spokojená. Je tichý, dá se ovládat jak manuálně pomocí ovladače, tak i pomocí aplikace v telefonu, super věc 🙂 https://www.blueroad.cz/bot-stojanovy-smart-ventilator-wifi/

i
      irishanova
      Účastník

Tak to docela koukám, že jsou i ventilátory, co se dají ovládat pomocí telefonu. Taky by se mi něco takového líbilo.

K
      Kryska
      Účastník

Tak ho máme doma a konečně v noci normálně spím a když chlap usne, tak ani nemusím vstávat, abych ho vypla a stačí kliknout na telefon, takže výborná věc.

K
    Kryska
    Účastník

Prosím pěkně, potřebujeme nový větrák, protože ten, co máme je hrozně hlučný a tím, že si ho manžel pouští hlavně v noci, tak mám problém u toho spát, takže můj dotaz zní jestli nevíte, jaká značka něco takového dělá ?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist