Umělé oplodnění

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Umělé oplodnění

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel J JaninkaVesi a poslední změna proběhla před 4 měsíci, 3 týdny.

• Autor
    z
    zvonilka
    Účastník

Ahojky, určitě… při výběru kliniky je dobré se zaměřit na recenze a úspěšnost, protože to hodně napoví. Já jsem si hodně toto info hledala… My jsme si nakonec vybrali IVF kliniku Zlín a musím říct, že jsme byli moc spokojení. Personál je tam opravdu profesionální, ochotný a celý proces probíhal hladce. Oceňovala jsem jejich lidský přístup a snahu vše vysvětlit. Mluvili se mnou srozumitelně, vše jsem pochopila 🙂 Což je pro mě teda dost důležité, protože já jsem jinak plašan 😀 Co se týče úspěšnosti, tak tato klinika má skvělé výsledky, což nás také hodně přesvědčilo 🙂 Myslím, že stojí za to jim dát šanci, i když to třeba znamená dojíždět, protože víš, jak… Za péčí se prostě vyplatí dojet 🙂 Moc držím palce a dej vědět 🙂

J
      JaninkaVesi
      Účastník

Děkuji, na tu kliniku jsem se dívala. Byla v mém výběru. Tam hodně jezdí zahraniční klientky, že? A taky jsem se dívala, že mají Emryo Glu. Máš s ním zkušenost?

J
    JaninkaVesi
    Účastník

Ahoj holky, mám prosím dotaz na ty, co podstoupily IVFko… My jsme teď v současné době v hledání vhodné kliniky pro nás. Co jsem se tak dívala na zkušenosti, tak holky hodně doporučují koukat na recenze a na úspěšnost kliniky. Bez ohledu na to, kde klinika je. Hodně se doporučuje IVF klinika Zlín. Máte s ní prosím zkušenost?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist