Produkty na podporu erekce

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Produkty na podporu erekce

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel J JaninkaVesi a poslední změna proběhla před 3 měsíci, 3 týdny.

• Autor
    J
    JaninkaVesi
    Účastník

Ahoj, tento shop neznám, ale skvělou zkušenost mám se shopem https://www.deeplove.cz/. Tam mají neskutečnou nabídku a právě i produkty na zlepšení erekce 🙂 Za mě skvělej shop, perfektní zkušenost.

A
    AndyBrandy
    Účastník

Ahoj Andy, zkušenost se supererekcí mám a pozitivní 🙂 Před měsícem obdarovala manžela tímto Red Power 10 tobolek + 1 Runner zdarma (supererekce.cz). Brala jsem to spíš jako takový doplněk k hlavnímu dárku k jeho narozeninám. Co si budeme… manža už je dávno po padesátce a není  jako by nám bylo dvacet. Vím, že by si to sám nikdy nekoupil, proto jsem mu to pořídila jako dáreček. Co se týče tabletek, tak spokojenost byla na obou stranách.

P
    Petran.
    Účastník

U nás to vždycky fungovalo, doprava byla rychlá. Takže z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit.

A
      Andy2
      Účastník

Jak dlouho trvala doprava? Standartně 2-3 dny?

P
        Petran.
        Účastník

Jojo, normálně. Vše bez problému.

P
    Polinko
    Účastník

Ahoj, s tímto shopem zkušenost nemám, ale co mohu doporučit, to je shop https://www.flagranti.cz/. Je tam sekce přímo pro muže. My s jejich produkty neskutečně spokojeni. Manžel po nich doslova pookřál 🙂

A
    Andy2
    Účastník

zdravím, nedávno jsem narazila na web supererekce. Jelikož se s manželem v poslední době potýkáme s problémy, které by to mohlo vyřešit, tak jsem se chtěl zeptat, jestli s přípravky od nich nemáte nějaké zkušenosti.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist