Problémy s manželem

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Problémy s manželem

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel s shakirkhaan804 a poslední změna proběhla před 4 měsíci, 1 týdnem.

• Autor
    s
    shakirkhaan804
    Účastník

The IP address 10.0.0.1 is commonly used by router brands like Xfinity

A
    Alecca
    Účastník

Dovolím si ale přidat i jeden tip z vlastní zkušenosti. Občas je skvělé okořenit sex nějakými erotickými hračkami. Nemusí to být nic divokého, třeba jen něco nenápadného, co vás oba naladí na stejnou vlnu. Já osobně mám dobrou zkušenost s tím, že to může trochu uvolnit napětí a přinést do postele víc zábavy a blízkosti.

b
      bibuska1504
      Účastník

Čauky, erotické hračky to je moje téma. Můžu se zeptat kde nakupuješ, případně co bys doporučila? 🙂

D
    Danusina
    Účastník

Ahoj Julčo, my v posteli problémy vysloveně nemáme, ale pro zpestření jsem před časem dráhému pořídila Láng tablety. Objednala jsem si ji právě na supererekci. Nechci zacházet do podrobností, ale spokojenost byla na obou stranách 🙂 Jsou na přírodní bázi, takže žádná chemie, což beru jako plus.

j
    juliebaborska
    Účastník

Ahoj, s manželem máme teď nějaké problémy. To jak vztahové, tak v posteli, tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte zkušenosti s takovými těmi přípravky na podporu erekce (třeba supererekce). Říkám si, že bych ho překvapila.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist