Padání vlasů

Femina.cz > Fóra > Krása > Padání vlasů

Zvolené téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel z zvonilka a poslední změna proběhla před 4 měsíci, 2 týdny.

• Autor
    z
    zvonilka
    Účastník

Mám zkušenost s Daeng Gi Meo Ri Ki Gold Premium Shampoo – DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Shampoo přírodní bylinný šampon proti padání vlasů | notino.cz, což je přírodní bylinný šampon proti padání vlasů. Pomáhá posílit vlasy, vyživuje pokožku hlavy a stimuluje růst nových vlasů. Navíc je šetrný a vhodný pro citlivější pokožku. Pokud se vám padání vlasů zhoršuje, může být dobré vyzkoušet takové produkty, které vlasy regenerují a podporují jejich zdraví. Určitě to může být krok, který pomůže zmírnit tento problém. Držím palce! 🙂

C
    Charlottka
    Účastník

Já jsem taky měla s vlasy celkem problém kvůli tomu, že jsem jednu dobu měla hodně stresové období a musela jsem je radikálně zkrátit. Protože jsem ale byla vždycky zvyklá na delší vlasy, tak jsem se vůbec necítila dobře a tak jsem to začala taky řešit clip in vlasy. Je to super vychytávka, když chci na nějakou příležitost mít fakt krásný účes. Všechny clip iny mám od clipinhair, mají tam velký výběr a taky mi vždycky, když potřebuju, poradí s výběrem, což jsem ocenila hlavně při prvním nákupu, kdy jsem potřebovala pomoct i s výběrem odstínu.

P
    Petran.
    Účastník

Dobrý večer, pokud jde o padání vlasů, chápu, že je to nepříjemné. Na podporu růstu vlasů doporučuji zaměřit se na stravu bohatou na vitamíny, hlavně biotin, zinek a železo, případně zkusit doplňky stravy na vlasy. Ale pokud hledáte rychlé řešení, skvělou volbou jsou clip-in vlasy z pravých lidských vlasů, které vypadají přirozeně a dodají hned objem i délku. Sama mám dobrou zkušenost s těmito https://www.vlasy-levne.cz/clip-in-40-rovne/340-40-clip-in-vlasy-evropsky-typ-prirodni-cerna.html  lidské vlasy. Jsou kvalitní a snadno se aplikují, určitě stojí za vyzkoušení 🙂

M
    MakMak
    Účastník

Ahoj, já mám podobný problém a pomohlo mi vyzkoušet několik přípravků. Zkoušela jsem i Kundal Head Spa Scalp Care Tonic (KUNDAL Head Spa & Scalp Care+ Scalp Tonic zklidňující vlasové tonikum proti vypadávání vlasů | notino.cz) a musím říct, že jsem s ním byla spokojená, asi nejvíc z toho, co jsem zkoušela. Je to zklidňující tonikum, které pomáhá proti vypadávání vlasů a celkově zlepšuje zdraví pokožky hlavy. Tak zkuste to. Jooo a moc hezky voní 🙂

M
    Martina.S.
    Účastník

Myslím si, že věk na vlasy nemá vliv, spíš si myslím, že ti chybí vitamíny nebo to může být nadměrným stresem. Vlasovým cibulkám pomáhá přeslička, biotin, rukola a vitamíny skupiny B, mě proti padání vlasů zabral doplněk stravy Wecare Hair se spoustou ingrediencí co vlasům a vlasové pokožce prospívají, k tomu jsem ještě zvolila šetrnější vlasovou péči, na nějakou dobu jsem vynechala barvení a dělala octové oplachy při každém třetím čtvrtém mytí.

j
    juliebaborska
    Účastník

Zkuste keratinovou vodu https://shop.tomasarsov.cz/tomas-arsov-hair-liquid-keratinova-regeneracni-voda/ a nebo řadu Hair booster, to mi zachránilo vlasy. Díky bohu, jinak bych o ně asi přišla. Krásně voní

P
    Pisinka
    Účastník

Holky, teda o tom, že zkusím kolagen uvažuju už dlouho, proto jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila 🙂 Kolagen jsem si hned objednala a těším se na výsledek.

H
    Holina
    Účastník

Tady máte odkaz přímo na jejich stránky http://www.orcacollagen.cz Najdete tam veškeré informace o kolagenu i o členství a můžete ho tam rovnou objednat.

S
    SonickaVol
    Účastník

Moc děkuji za komentář – kolagen jsem nezkoušela, ale asi bych do něj šla, když čtu, co jste napsala 🙂 Poradíte ještě, kde bych o tomto kolagenu našla víc informací.

H
    Holina
    Účastník

A zkoušela jste užívat kolagen? Mě teda zafungoval, a to ne jen na padání vlasů, ale i na hydrataci pokožky, na zjemnění vrásek, lepší kvalitu nehtů, i na klouby. Užívám Orcacollagen už více než rok, má skvělou chuť a baví mě ty benefity 🙂 Navíc, když si zřídíte členství čerpáte plno výhod, včetně nejnižší ceny za kolagen, dopravy zdarma a automatické objednávky.

S
    SonickaVol
    Účastník

Dobrý večer, nemáte prosím někdo zkušenost, co by mohlo zafungovat na padání vlasů? Mám už 42 let a je možné, že je to i věkem, ale i tak – kdyby měl někdo nějaký tip, byla bych vděčná.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist