Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Judy Peters a poslední změna proběhla před 1 měsícem, 1 týdnem.
- AutorPříspěvky
- 4.2.2025 v 2:57#523086
<span style=“color: rgba(6, 8, 31, 0.88); font-family: D-DINExp, ‚DM Sans‘, -apple-system, BlinkMacSystemFont, ‚Segoe UI‘, Roboto, ‚Helvetica Neue‘, Arial, ‚Noto Sans‘, sans-serif, ‚Apple Color Emoji‘, ‚Segoe UI Emoji‘, ‚Segoe UI Symbol‘, ‚Noto Color Emoji‘; font-size: 14px;“>Takhle jsem slyšel spoustu o Dr. Justanovi v SurgalClinic, ale zkoušela jste hru Snow Rider 3D, když jste čekala na schůzku? Je to vzrušující zážitek, který spojuje dovednosti a zábavu, a pomůže vám relaxovat před návštěvou. Stejně jako vzrušení ze snowboardingu si můžete užít prokroužení nádhernými krajinami a zažít ten adrenalin!</span>
- 17.5.2024 v 21:47#518432
A nebyla jste některá na zákroku u Dr. Justana v SurgalClinic, prosím?
- 14.8.2024 v 21:18#519730
Pan doktor je skvělý a moc šikovný. Byla jsem u něj na zvětšení a výsledek je nádherný, ani jsem s něčím takovým nepočítala. Celý zákrok i následná rekonvalescence proběhly bez jakýchkoliv komplikací. Určitě bych sem přidala ještě jeho stránky, ať jsou kdyžtak pro každého po ruce https://justan.cz/sluzby/plastika-prsou.
- 26.7.2023 v 5:35#512321
Opravdu, provedení takové plastické operace by si měl drift boss vybrat šikovný lékař. děkuji za váš úvod. Navíc jsem si všiml, že mnoho lidí dnes miluje malý trend. V závislosti na preferencích a názorech každého člověka je pro něj nejlepší volba
- 20.7.2023 v 21:22#512153
Mně prsa dělal pan doktor Lucák z ABClinic v Praze. Dlouho jsem vybírala ke komu půjdu a jsem hrozně ráda, že jsem nakonec šla k němu, protože lepší výsledek jsem si nemohla ani přát 🙂 mají teď na prsa i krásnou cenu https://www.abclinic.com/aktuality/akce-vyjimecna-letni-cena-prsa/
- 1.7.2023 v 18:54#511564
Tohle je můj sen už od osmnácti 🙂 svoje prsa nemám v podstatě žádná a moc bych si přála mít konečně hezkou ženskou postavu, nechci ani žádná obrovská prsa, chtěla bych hlavně aby to vypadalo přirozeně a abych se konečně cítila dobře. Taky už to nechci odkládat takže hledám ke komu jít, prosím poraďte kdo je nejlepší 🙂
- 30.6.2023 v 20:20#511548
Ahoj holky, vždycky jsem měla malá prsa a pořád jsem se snažil se s tím nějak smířit, ale teď už jsem si řekla, proč se s tím trápit když už dneska jde snadno vyřešit a rozhodla jsem si konečně splnit sen a nechat si prsa zvětšit. Můžete prosím sdílet vaše zkušenosti s tímhle zákrokem? Budu ráda za každé info, děkuju moc 🙂
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.