Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Lisované granule
Lisované granule
Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel k kristyna0898 a poslední změna proběhla před 2 měsíci, 4 týdny.
- AutorPříspěvky
- 26.7.2023 v 14:21#512354
No hele já kupuji tomu našemu tyto granule https://rawbark.cz/produkt/granule-na-miru/. Je tam nějaká lepší technologie na zpracování, je tam pouze syrové maso, bez kostní nebo masové moučky a všechny suroviny jsou pouze od našich českých farmářů. Co se složení týče je fakt super.
- 28.7.2023 v 12:31#512464
Co vím, tak ta kostní moučka nebo i sušené maso je skoro všude. To je tedy špatný? Mají třeba i něco na vyzkoušení a pro kastráty alergiky? Mám doma německého ovčáka a je po kastraci a má alergii na některé potraviny, takže je pro nás těžké vybrat mu to nejlepší.
- 30.7.2023 v 9:41#512511
Moučka skutečně zdravá není. Na přiloženém odkazu máte i napsáno, proč tomu tak je a proč může být karcinogenní. Zde je jen čerstvé maso, váhově 50% na váhu, vámi zvolených granulí, což je asi nejvíce na českém trhu. 🙂 Vyplníte si dotazník, zabere to tak 2 minuty, kde uvedete vše potřebné o Vašem psovi a následně vám to ukáže jaké granule jsou pro vás ty nejlepší. Můžete si vzít na test 4 kila. 🙂
- 14.2.2025 v 7:58#523209
Ahoj, takhle přesně jsme to udělali – vzali jsme testovací verzi a nebyl žádný problém, takže teď už objednáváme po pytlech i s různými doplňky – lososový olej za mě top 🙂 srst je boží 🙂
- 3.12.2022 v 18:19#506198
Prosím vás, jakou máte zkušenost s lisovanými granulemi?
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.