Doplňky a dekorace do interiéru

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Doplňky a dekorace do interiéru

Zvolené téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel j jaarkkaa a poslední změna proběhla před 9 měsíci, 4 týdny.

• Autor
    b
    barcca
    Účastník

Kde jste vybírali takový drobnější nábytek, jako konferenční stolek, vitrínu atd.?

j
    jaarkkaa
    Účastník

Jojo Svatbomilka nám dělala oznámení a nechali jsme si od nich potom taky udělat fotoobraz ze svatební fotky, je to krásný 🙂

n
      nanna
      Účastník

Nechali jste si ho tisknout na dřevo?

j
        jaarkkaa
        Účastník

Máme ho na plátně, ale taky mě to zaujalo 🙂

k
    kikajda
    Účastník

Neznám Onglazz, ale jedná se opravdu o originální záležitost hodící se do každého interiéru.

J
    Jarka50
    Účastník

Co sošky a nebo lucerny? Přijde mi, že nikde nic nemají :/

R
    Rikina
    Účastník

Mě zaujalo, že si můžu desku navrhnou podle sebe a doplnit i svým textem.

g
    giska
    Účastník

Našla jsem si jejich stránky. Opravdu designově hezké. Líbí se mě možnost navrhnout si desku zcela na míru.

f
    femuska
    Účastník

Co se týká originálního a velmi vkusného doplňku do interiéru, dostala jsem tip na http://www.onglazz.cz.

k
    katkakatule
    Účastník

Přemýšlím nad fotoobrazem, máte někdo, kde to dobře dělají?

k
    karolina.ka95
    Účastník

Co Velikonoce ? Máte už doma nějakou výzdobu ? 🙂

S
      Sajmon
      Účastník

Zrovna včera mi přišly věci co jsem objednávala tady přes ten eshop, co tu na něj nechávala odkaz Pisinka 🙂

E
    EvaJasan
    Účastník

Moc děkuji za tip na e-utulnydomov.cz Objednala jsem si do bytu plno krásných dekorací a teď už se jen těším, až mi dorazí domů 🙂

P
    Pisinka
    Účastník

Holky, já jsem u nich objednávala před Vánocema tuto lampu ze dřeva https://www.e-utulnydomov.cz/Stolni-lampa-ze-dreva-d8916.htm a je to fakt krásný kousek, jsem moc spokojená a v interiéru vypadá skvěle.

E
    Esterinda
    Účastník

Zdravím, taky jsem na eshop e-utulnydomov.cz nakoukla – mají fakt super věci, přírodní materiály mám moc rád, takže u nich taky udělám objednávku.

H
    Hanička45
    Účastník

Zdravím, krásné a udržitelné doplňky a dekorace do bytu najdete na eshopu e-utulnydomov.cz. Já u nich nakupuju moc ráda, dbají hodně i na přírodní materiály, což mě maximálně vyhovuje a navíc mají i dost originálních kousků.

E
    EvaJasan
    Účastník

Dobrý večer, poradíte kde nakoupit doplňky a dekorace do interiéru? Nejlépe prosím o tip na eshop.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist