Lirene Vitamin Energy hydratační vitamínová pleťová maska 8 ml

Hydratační vitamínová pleťová maska Biodermální hydratace! Příval energie! Složení je založeno na barbadoské třešni, bohaté na vitamín C a allantoinu. Má sametovou texturu, která poskytuje dodatečnou relaxaci.

Vlastnosti:

  • hloubková a dlouhotrvající hydratace
  • ochrana před vnějšími vlivy
  • příval energie
  • zářivost.

Použití:

  • několikrát týdně naneste na čistý obličej, okolo očí a na krk, nechte 10 minut působit a nevstřebanou masku odstraňte pomocí vatového tamponku. Není nutné smývat!

Cena

20.00 Kč

Hodnocení redakce

25.1.2017 10:00 | autor: Redakce

Naprosto úžasná maska. Má nádhernou vůni, dobře se nanáší a i se dobře potom smývá. Pleť je po jejím použití krásně vypnutá, hebká, hladká a prozářená. Baví mě i tohle malé balení na jedno použití, je to super praktické. 

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 9.4.2018 08:53 | petra-diesel

    Výborná maska v super balení na jedno použitie. Oceňujem toto balenie, má nádhernú sýtu višňovo-krémovú vôňu a jednoducho sa nanáša ale aj odličuje. Po použití je pleť svieža, čistá, vypnutá a voňavá. Hodnotím ju na 5 hviezdičiek!

  • 1.1.2018 10:17 | gustawka

    Lirene Vitamin Energy hydratační vitamínová pleťová maska 8 ml velice příjemná,dobře se nanáší,intnezinvě hydratuje,vyhlazuje,vyživuje plet,ta je poté sametově hebká,za sebe doporučuji

  • 26.12.2017 08:09 | bobina1

    Lirene Vitamin Energy hydratační vitamínová pleťová maska 8 ml - má nádhernou vůni a dobře se nanáší. Pleť je po jejím použití krásně vypnutá, hebká a hladká. Výborné je, že je to malé balení na jedno použití a docela levné.

  • 31.7.2017 17:44 | setury

    Pleťová maska Lirene je kvalitní. Rychle regeneruje a vyživuje pokožku. Dodá pleti novou vitalitu a svěžest. Balení je ideální na cesty do kabelky. Skvělý doplněk k pravidelné péči o pleť.

  • 8.7.2017 14:49 | bobina1

    Lirene Vitamin Energy hydratační vitamínová pleťová maska 8 ml - má nádhernou vůni a dobře se nanáší. Pleť je po jejím použití krásně vypnutá, hebká a hladká. Výborné je, že je to malé balení na jedno použití a docela levné.

  • 18.5.2017 21:30 | setury

    Pleťová maska je kvalitní. Působí rychle a dodá pleti novou vitalitu a svěžest. Praktické balení je vhodné do kabelky a ocenila jsem rychlou regeneraci po delším letním opalování.

  • 13.5.2017 10:57 | nova2

    Výborná osvěžující vitamínová maska. Líbí se mě, že je v sáčku na vyzkoušení a nemusí se kupovat velké balení. Výsledkem je heboučká,vypnutá a odpočatá pleť.

  • 16.4.2017 21:51 | jankac

    Lirene Vitamin Energy hydratační vitamínová pleťová maska 8 ml som nepoužívala, lebo so značkou Lirene nemám dobré skúsenosti. Hoci má dobré ceny, ale slabé účinky.

  • 14.4.2017 15:16 | sumka55

    Lirene Vitamin Energy hydratační vitamínová pleťová maska 8 ml - naprosto úžasná maska to je opravdu příval energie, pleť je po ní vyživená, vyhlazená jako dětská prdelka

  • 5.4.2017 19:24 | siraellen

    Velice příjemna maska která se dobře nanáší intenzivně hydratuje vyživuje regeneruje vyhlazuje pleť, vypíná pleť.ma příjemnou vůni.plet je poté sametově hebká a viditelně hydratovaná.jsem s ním velice spokojená a za sebe mohu jen doporučit jsem nadšená

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist