Letní beauty soutěž

Hlavními partnery soutěže jsou:

Tipy, jak soutěžit


„Letní beauty soutěž“ začne 20. června 2018. Proběhne ve třech kolech – v prvním budete vkládat soutěžní fotografie, ve druhém se bude prostřednictvím internetového hlasování hlasovat o 10 fotografiích a příbězích, které postoupí k porotě, která v posledním, třetím kole vybere 5 výherkyň.

Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s bydlištěm a trvalým pobytem v České republice.

Pro účast v soutěži se musíte registrovat na stránkách soutěže. Soutěžící musí být starší 18 let a registrováni na Femina.cz. Kromě nicku a platné e-mailové adresy musíte zadat i své celé jméno, příjmení, bydliště a telefon. Tyto údaje potřebujeme ke kontaktování v případě výhry.

Účastníkem soutěže se stáváte potvrzením přihlášení fotografie + příběhu na stránkách Femina.cz. Věnujte čas popsání toho, jak o sebe pečujete, a to nejen fyzicky, například pomocí kosmetiky či cvičení, ale i mentálně. Co vám dělá největší radost, a co byste naopak chtěli změnit? Proč bychom měli vybrat právě vás, aby se o vás v LC Anděl postarali?

Vložené příspěvky nejprve zkontroluje redakce a zhodnotí, zda odpovídají pravidlům. Ty si nezapomeňte přečíst! Teprve poté se fotografie objeví na stránkách a bude zařazena do hlasování, nebude to trvat déle než 24 hodin od vložení.

Vkládat soutěžní příspěvky můžete jeden a půl měsíce – tedy od 20. 6. 2018 do 22. 7. 2018. Pak už to nebude možné a bude se pouze hlasovat. Abychom zamezili podvodům, bude hlasování omezeno.

Hlasování je omezeno na jeden hlas na jeden počítač pro každou soutěžní fotku, jeden hlas na jednu IP adresu pro každou soutěžní fotku denně, jeden hlas na jednoho přihlášeného uživatele pro každou soutěží fotku denně. Hlasy budou průběžně připočítávány k jednotlivým fotkám.

Jakékoliv hlasování pomocí automatických systémů, tzv. robotů, je zakázáno a může mít za následek vyřazení fotografie ze soutěže. Stejně tak použití jiných způsobů umožňujících opakované hlasování bude kvalifikováno jako podvod a soutěžní fotka bude ze soutěže vyloučena! K vyloučení může dojít i při odhalení vícenásobné registrace. Aby se zabránilo používání tzv. robotů, nepřihlášení uživatelé mohou hlasovat až po vyplnění systému recapcha. Pro získání většího počtu hlasů můžete zveřejňovat odkazy na soutěžní fotografii v diskusních fórech, prostřednictvím sociálních sítí i na svých osobních stránkách.

Vaše hlasy rozhodnou o 10 nejhezčích fotografiích, které postoupí k porotě, která rozhodne o vítězích.

Každý porotce bude mít šest bodů, které rozdělí podle preferencí mezi tři fotografie dle klíče – 3 body, 2 body a 1 bod. Porotce nebude brát ohled na předchozí umístění fotek z internetového hlasování.

Vítěze bude kontaktovat porota e-mailem. V něm obdrží i přesný postup a veškeré potřebné kontakty pro vyzvednutí výhry. Voucher, který vítěz/vítězka získá, je nepřenosný. Platnost voucheru je 12 měsíců od jeho vystavení

Výhry jsou rozděleny následovně:

  • 5x voucher v hodnotě 10.000 Kč na estetické ošetření v LC Anděl

Výhry pro náhodně vybrané hlasující:

  • 3x dárkový balíček kosmetiky s růží pro regenerační péči.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist