Hydratační gelové rukavice s přírodními oleji

Hydratační rukavice Zdraví bez chemie v sobě ukrývají čistě přírodní složky, které aktivně dodávají vaší pokožce výživu, pocit vláčných a hebkých rukou, a to bez pocitu mastnoty a chemie. Vnitřní strana rukavic je potažena vyživujícím gelem, který obsahuje jojobový olej, olivový olej a olej z jader hroznů. Ty pokožku vyživují, změkčují suché ruce a pomáhají hojit popraskanou kůži. Gelová vrstva neobsahuje latex, je hypoalergenní a dermatologicky testována. Viditelné zlepšení je vidět již po prvním týdnu používání. Materiál rukavic je navíc vyroben z velmi příjemného mikrovlákna.

Účinné oleje:

  • Jojobový olej – patří k nejcennějším přírodním olejům a je vhodný pro všechny typy pokožky. Má hojivé účinky, ošetřuje, regeneruje, vyhlazuje pokožku a udržuje její přirozenou vlhkost. Olej má vysoký obsah biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E. Dobře se vstřebává a nezanechává tak pocit mastnoty
  • Olivový olej – obsahuje mastné kyseliny, vitamín A a E, ale také minerální látky, jako je fosfor, hořčík, vápník a stopové prvky. Vyniká především svými regeneračními a hydratačními vlastnostmi. Vyhlazuje vrásky, vypíná, zvláčňuje, zjemňuje a zklidňuje pleť. Je proto vhodný na suchou, popraskanou, zánětlivou, alergickou i podrážděnou pokožku
  • Olej z hroznových jader – hroznová jádra obsahují vysoký podíl specifické látky, která je silným antioxidantem. Obsahuje mastné kyseliny s vysokým podílem kyseliny linolové (omega 6). Má antimikrobiální, regenerační a hydratační účinky. Výtažek z jader pomáhá uchovat a zesilovat kolagen v kůži. Dodává kůži hladkost a pružnost, zabraňuje předčasnému stárnutí.

Použití:

  • rukavice oblékejte na umyté a důkladně osušené ruce. Doporučené použití je 2 – 3x týdně po dobu 20 – 30 minut. V případě intenzivního použití musí pokožka minimálně 3 – 4 hodiny denně volně dýchat. Nasaďte si je u televize nebo před spaním a nechte pokožku absorbovat čisté přírodní oleje. Pro zvýšení účinku lze použít v kombinaci s hydratačním krémem. Rukavice vystačí minimálně na 50 použití.

Údržba:

  • perte ve vlažné mýdlové vodě. Před použitím rukavice dobře vysušte. Skladujte v chladu.

Cena

379 Kč

Hodnocení redakce

5.5.2017 10:00 | autor: Redakce

Rukavice jsou naprosto fantastické, rozhodně si je musíš zamilovat. Jsou heboučké, jemňoučké a účinné. Baví mě, že jsou čistě přírodní, navíc jsou po jejich použití ruce krásně hebké, hydratované a vyživené. Protože netrpím na suchou pokožku, nemusela jsem kombinovat s hydratačním krémem, vystačila jsem si s rukavicemi. Za mě určitě ano.

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 20.9.2018 20:32 | pepina

    Mě to nepřijde zbytečné. Syn jako auromechanik má děsně zdevastované ruce, určitě mu je pořídím.

  • 4.9.2018 09:45 | patricia077

    Hydratační gelové rukavice s přírodními oleji, nemůžu si pomoci, ale přijde mi tento produkt, tedy rukavice, naprosto zbytečné pořizovat :-).

  • 15.4.2018 11:12 | nova2

    O hydratačních rukavicích jsem dosud ještě neslyšela. Určitě je vyzkouším, protože mají jednoduché použití, dají se použít kdykoliv , mají nahradit účinky krému a hlavně se nikdy nezkazí a nevypotřebují :o)

  • 17.5.2017 18:34 | stana1

    Přítelkyně si Hydratační gelové rukavice s přírodními oleji na radu kamarádky pořídila. Po jejich použití má ruce krásně hebké, hydratované a vyživené.

  • 15.5.2017 15:23 | andrea-lesna

    mám s maskami na ruce take skvele zkusenosti, mám problém se suchou pokožkou na rukou jiz od mládí, mě osobně se osvědčily masky na ruce i nohy purederm :) jednoduchá aplikace a výsledky jsou znát ihned :)

  • 13.5.2017 16:15 | bobina1

    Hydratační gelové rukavice s přírodními oleji neznám, ale zdají se mě dost drahé. nyní jena lekárna nabízí něco podobného a jsou to ponožky na nohy. Mají být pro zjemnění a proti suché a popraskané pokožce na patách. Stojí polovinu co tyto rukavice. Po neděli se půjdu do lekárny podívat.

  • 7.5.2017 19:07 | denisitta

    Tieto som nemala, poznám len klasické bavlnené rukavice s krémom ktoré pokožku rúk hydratuju a zjemnia. Dokonca mi vďaka ním zmizli aj prasklinky na pokožke. Vyskúšala by som ale aj túto novinku, vyzerajú zaujímavo :)

  • 6.5.2017 11:10 | nova2

    O hydratačních rukavicích jsem dosud ještě neslyšela. Určitě je vyzkouším, protože mají jednoduché použití, dají se použít kdykoliv , mají nahradit účinky krému a hlavně se nikdy nezkazí a nevypotřebují :o)

  • 5.5.2017 21:44 | jankac

    Hydratační gelové rukavice s přírodními oleji som ešte nikde nevidela, ani som o nich nikde nečítala. Vidím ich teraz prvý krát a veľmi ma zaujali. Rada by som ich vyskúšala.

  • 5.5.2017 21:15 | lidka2

    Zajímavé rukavice - shodou náhod jsem na ně dnes odpoledne zírala v obchodě a vůbec jsem nechápala, jak tohle může fungovat. Upřímně si to nedovedu představit ani teď a za ty peníze si radši koupím nějaký krém.

Více o tématu: testy kosmetiky

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist