Značka zoot

Femina.cz > Fóra > Móda > Značka zoot

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  cavin otis a poslední změna proběhla před 3 měsíci, 2 týdny.

• Autor

cavin otis
    Účastník

Věštírna is the Czech word for „fortune-telling“ or „divination.“ It refers to Incredibox a place where people go to seek advice or predictions about their future, often through practices like reading tarot cards, palmistry, astrology, or crystal ball gazing.

i
    ildiclowenac
    Účastník

Really effective support services. Detailed information and additional effective applications. Join the coreball site and learn through thematic data.

M
    Misanecek
    Účastník

Ahoj holky, je tu některá, co nakupuje oblečení chlapovi? Já teda jo. On si sám nikam nezajde. Hodně vybírám na netu. Teď jsem se dívala na značku zoot https://www.zoot.cz/znacka/15107/zoot-original. Mají tam docela hezký věci za super ceny. Tak by mě zajímalo, zda máte s touto značkou zkušenosti? Díky moc.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist