Zahuštění jídla

Femina.cz > Fóra > Vaření > Zahuštění jídla

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel J Jarka50 a poslední změna proběhla před 3 roky, 4 měsíci.

  • Autor
    Příspěvky
  • #481946
    i
    irishanova
    Účastník

    Podívej se přímo na jejich stránky http://www.hraska.cz tam se dostaneš jak ke složení, tak i k tipům, do jakých pokrmů se hraška hodí.

    • #482141
      J
      Jarka50
      Účastník

      Jsem trošku na rozpacích jestli ji vyzkoušet, protože jsem se dívala, že obsahuje hrách a ten mi nedělá vůbec dobře.

  • #481872
    J
    Jarka50
    Účastník

    Kde jek dostání nebo kde bych se o ní dozvěděla víc ?

  • #481856
    i
    irishanova
    Účastník

    Známá je docela hraška jako náhrada jíšky ve zdravém provedení. Používám do jídel i to jejich Mahá koření a všechno to mají opravdu dobré a upravené tak, aby to tělo dobře zpracovávalo.

  • #481760
    S
    Sonia.Cer
    Účastník

    S dovolením se připojím .. Též by mě zajímalo jestli je nějaká plnohodnotná a hlavně zdravější náhrada.

  • #481683
    J
    Jarka50
    Účastník

    Ahoj, zajímalo by mě jestli se dá při zahušťování pokrmů použít něco zdravějšího a jiného než mouka ?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist