Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Umělko
Umělko
Zvolené téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel k kristyna0898 a poslední změna proběhla před 2 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 25.5.2024 v 18:44#518509
Ahoj, rozhodnutí, kdy se obrátit na IVF kliniku, je velmi individuální a závisí na mnoha faktorech. Každý pár prochází svým vlastním procesem a má své vlastní limity a očekávání. Někteří páry se mohou rozhodnout pro IVF po relativně krátké době neúspěšného snažení o přirozené početí, zatímco jiní mohou čekat déle a zkoušet různé alternativy. My jsme se rozhodli snad po půl roce… Důležité je naslouchat svému vlastnímu tělu a emocionálnímu stavu a hledat podporu a informace, které potřebujete k rozhodnutí. Pokud se rozhodnete pro IVF, je důležité vybrat si kliniku, která splňuje vaše potřeby a očekávání. Klinika https://www.ivf-zlin.cz/ má dobrou reputaci a dlouholeté zkušenosti v oblasti léčby neplodnosti. Nabízí moderní technologie a širokou škálu služeb, které mohou pomoci při početí. My jsme tuto kliniku oslovili a jsem za to moc ráda. Cítíme se tam velmi dobře.
- 17.2.2025 v 9:35#523243
Super, že máte také pozitivní zkušenost! Mně ta klinika také přišla skvělá – od prvního kontaktu až po samotný proces jsme se cítili podporováni a v dobrých rukou. Je to opravdu důležité, mít kolem sebe tým, který je nejen odborný, ale i empatický a otevřený. Přeji vám, ať všechno pokračuje hladce 🙂
- 23.5.2024 v 21:32#518499
- 21.5.2024 v 22:14#518471
Holky, neberete, prosím, některá Xonveu na nevolnost? Pomáhá vám?
- 24.4.2024 v 10:02#518189
Podstoupit umělé oplodnění může být emocionálně náročné rozhodnutí, a je skvělé, že jste se o něj mohla podělit s partnerem a najít společné řešení. Přeji vám hodně štěstí a úspěchu na vaší cestě k založení rodiny! wordle
- 8.5.2024 v 22:05#518361
Ano, je to tak… Pro mě osobně bylo nejhorší vůbec zjištění, že pokud mimi, tak IVF. Manžel byl ale skvělý, ve všem mě podpořil. Ani jsem takovou podporu nečekala. A musím říct, že ve dvou se jakákoli překážka lépe zvládá 🙂
- 17.4.2024 v 22:32#518079
Ahoj, před třemi lety mi byla diagnostikována endometrióza a protože se můj věk už blížil ke 30tce, tak mi doktoři doporučili ihned podstoupit umělé oplodnění. S přítelem jsme se o založení rodiny už bavili, takže jsme se rozhodli do toho jít a taky právě na klinice IVF-Zlín. Je to docela choulostivá situace, ale na této klinice jsme se cítili jako doma. Jsou to profíci a jejich přístup je úžasný. I když jste z Ostravy, neváhala bych a zvolila kliniku ve Zlíně.
- 2.5.2023 v 18:55#509806
Ahoj, no takto… Já jsem na této klinice nebyla, ani s ní nemám zkušenost, ale… Byla jsem na klinice ve Zlíně, na https://www.ivf-zlin.cz/ a tam jsem teda byla spokojená naprosto maximálně 🙂 Doporučuju je, opravdu. Naprosto skvělá péče!
- 13.2.2024 v 12:14#517106
Ano souhlasím. My jsme tedy z Brna, ale i tak jsem se na kliniku vydali a určitě jsem neudělali chybu. Na IVF Zlín, Nás velmi překvapil přístup všech sester a doktorů/ek. Jelikož to byl druhý pokus, měli jsme s čím srovnávat. Předtím jsem byly na klinice v Brně a rozhodně se nedají srovnávat! Dokonce nám dělali ještě nějaké vyšetření a následně pro nás vybrali nejlepší možnou metodu, kterou nám krásně vysvětlily. 🙂 Zadařilo se u nich na první pokus. 🙂
- 23.3.2024 v 20:55#517771
Taky s touto klinikou máme moc dobrou zkušenost. Je to klinika s jménem, kde léčí podle nejnovějších možností, dokonce využívají i umělou inteligenci, to mě dost překvapilo, ale mslím, že je to super, když ta možnost v dnešní době je.
- 3.4.2023 v 9:37#509068
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.