Umělko

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Umělko

Zvolené téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel k kristyna0898 a poslední změna proběhla před 2 měsíci.

• Autor
    A
    Alecca
    Účastník

Ahoj, rozhodnutí, kdy se obrátit na IVF kliniku, je velmi individuální a závisí na mnoha faktorech. Každý pár prochází svým vlastním procesem a má své vlastní limity a očekávání. Někteří páry se mohou rozhodnout pro IVF po relativně krátké době neúspěšného snažení o přirozené početí, zatímco jiní mohou čekat déle a zkoušet různé alternativy. My jsme se rozhodli snad po půl roce… Důležité je naslouchat svému vlastnímu tělu a emocionálnímu stavu a hledat podporu a informace, které potřebujete k rozhodnutí. Pokud se rozhodnete pro IVF, je důležité vybrat si kliniku, která splňuje vaše potřeby a očekávání. Klinika https://www.ivf-zlin.cz/ má dobrou reputaci a dlouholeté zkušenosti v oblasti léčby neplodnosti. Nabízí moderní technologie a širokou škálu služeb, které mohou pomoci při početí. My jsme tuto kliniku oslovili a jsem za to moc ráda. Cítíme se tam velmi dobře.

k
      kristyna0898
      Účastník

Super, že máte také pozitivní zkušenost! Mně ta klinika také přišla skvělá – od prvního kontaktu až po samotný proces jsme se cítili podporováni a v dobrých rukou. Je to opravdu důležité, mít kolem sebe tým, který je nejen odborný, ale i empatický a otevřený. Přeji vám, ať všechno pokračuje hladce 🙂

D
    Deniska11
    Účastník

Holky a po jak dlouhé době snažení jste se rozhodli obrátit na IVF kliniku? Kdy už je na to vhodná chvíle a kdy to ještě zkoušet?

I
    IsabelaZlata
    Účastník

Holky, neberete, prosím, některá Xonveu na nevolnost? Pomáhá vám?

D
      Dasinuska
      Účastník

mám druhé balení a nedám na ni dopustit, bez ni bych byla asi na kapačkách jak mi bylo zle

e
      eva.zaleskA1
      Účastník

Já s ní mám jen tu nejlepší zkušenost. Měla jsem v těhotenství strašné nevolnosti a pořád jsem zvracela, potom mi doktorka předepsala právě Xonveu a po několika dnech opravdu rozdíl znát. 🙂

Mariah Carey
    Účastník

Podstoupit umělé oplodnění může být emocionálně náročné rozhodnutí, a je skvělé, že jste se o něj mohla podělit s partnerem a najít společné řešení. Přeji vám hodně štěstí a úspěchu na vaší cestě k založení rodiny! wordle

Ano, je to tak… Pro mě osobně bylo nejhorší vůbec zjištění, že pokud mimi, tak IVF. Manžel byl ale skvělý, ve všem mě podpořil. Ani jsem takovou podporu nečekala. A musím říct, že ve dvou se jakákoli překážka lépe zvládá 🙂

M
    Misanecek
    Účastník

Ahoj, před třemi lety mi byla diagnostikována endometrióza a protože se můj věk už blížil ke 30tce, tak mi doktoři doporučili ihned podstoupit umělé oplodnění. S přítelem jsme se o založení rodiny už bavili, takže jsme se rozhodli do toho jít a taky právě na klinice IVF-Zlín. Je to docela choulostivá situace, ale na této klinice jsme se cítili jako doma. Jsou to profíci a jejich přístup je úžasný. I když jste z Ostravy, neváhala bych a zvolila kliniku ve Zlíně.

P
    Penny
    Účastník

Ahoj, no takto… Já jsem na této klinice nebyla, ani s ní nemám zkušenost, ale… Byla jsem na klinice ve Zlíně, na https://www.ivf-zlin.cz/ a tam jsem teda byla spokojená naprosto maximálně 🙂 Doporučuju je, opravdu. Naprosto skvělá péče!

B
      Bedriška Malá
      Účastník

Ano souhlasím. My jsme tedy z Brna, ale i tak jsem se na kliniku vydali a určitě jsem neudělali chybu. Na IVF Zlín, Nás velmi překvapil přístup všech sester a doktorů/ek. Jelikož to byl druhý pokus, měli jsme s čím srovnávat. Předtím jsem byly na klinice v Brně a rozhodně se nedají srovnávat! Dokonce nám dělali ještě nějaké vyšetření a následně pro nás vybrali nejlepší možnou metodu, kterou nám krásně vysvětlily. 🙂 Zadařilo se u nich na první pokus. 🙂

e
        eva.zaleskA1
        Účastník

Taky s touto klinikou máme moc dobrou zkušenost. Je to klinika s jménem, kde léčí podle nejnovějších možností, dokonce využívají i umělou inteligenci, to mě dost překvapilo, ale mslím, že je to super, když ta možnost v dnešní době je.

M
    MakMak
    Účastník

Pěkný den 🙂 Maminky, prosím, mám dotaz… IVFko… Budeme muset zajít s chlapem na kliniku, aby se vysřešilo, proč nám nejde otěhotnět. Doktorka už nás posílá na kliniku. Jsme z Ostravy. Jakou zkušenost máte s klinikou Repromeda?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist