Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel J JaninkaVesi a poslední změna proběhla před 1 rokem, 7 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 19.5.2023 v 14:23#510360
Kupuju už delší dobu kosmetiku od LaOrganica. Mají jak pleťovku, tak na vlasy, tělo i pro muže a mimča. 🙂 Netestovaná, skoro vše vegan a přírodní, home made- vyrábějí maličké rodinné firmy, takže velmi kvalitní suroviny. 🙂 Jsme s ní moc spokojení.
- 26.5.2023 v 11:37#510590
To je skvělý že je i pro chlapy a děti, to se nám bude hodit. 🙂 Ale ještě jsem o ní neslyšela. Ráda se podívám. 🙂 Nevíte zda mají j deodoranty? Pýr jsem jich vyzkoušela, ale málo který je účinný. 🙁
- 29.5.2023 v 10:35#510623
Ano, já tomu mému kupuju třeba na vousy a je spokojený. Deodoranty mají jak v krémové verzi tak i jako roll-on. Já mým ten roll- on a za mě velmi dobrý. Teď jsem doplňovala zásoby a velmi mile mě překvapilo, že dávají jako dárek k nákupu bryndáček či ručník pro prcky. 🙂
- 18.5.2023 v 9:20#510292
Netestovanou a certifikovanou kosmetiku má značka Khadi. Já si tam beru bary na vlasy, s těmi jsem moc spokojená, ale mají také tuhá mýdla, oleje a vlasovou kosmetiku. Tu využívám+ oleje, nádherně voní. 🙂
- 24.5.2023 v 15:03#510517
Jo těma se barví kamarádka a taky si je velmi vychvaluje. Zkoušela jsem i ní tuhé mýdlo a olej a oboje je velmi příjemné a hezky voní, v tom mýdlu jsou také nějaké oleje, jelikož pokožku jsem potom měla takovou hezky vláčnou, nevysušenou.
- 17.5.2023 v 15:13#510245
Holky, téma kosmetiky je věčné a vidím že tady je hojně obsazeno, hledám teď kosmetiku netestovanou na zvířatech, takže zcela i přírodní. Od vlasů až po tělo, jestli máte opravdu dobré tipy, hoďte mi je sem ať se mohu inspirovat, děkuji. 🙂
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.