Fusak Feedo

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Fusak Feedo

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel c casobal701 a poslední změna proběhla před 1 týdnem.

• Autor
    m
    mopohol126
    Účastník

I’m so happy to know your article, thank you very much. Papa’s freezeria

c
      casobal701
      Účastník

Feel the beat and join the groove in Friday Night Funkin! Battle against a colorful cast of characters in head-to-head rhythm competitions as you play as the boyfriend determined to win his girlfriend’s heart. Keep up with the dynamic music, press the right keys, and prove your worth in this wildly addictive and charmingly quirky rhythm game.

e
    evcasl
    Účastník

Já mám odtud fusak https://bobanek.eu/fusaky a je super, kvalitní, dá se snadno zmenšit/zvětšit a v krásných barvách 🙂

s
    saramadamusa
    Účastník

S Feedovým Fusakem jsem velmi spokojen. Fusak má schopnost dobře udržovat teplo, takže miminku nebude zima, když jde v zimě ven. Fusak má také velmi pohodlný design, snadno se rozebírá a čistí. aa route planner

D
    Danka.m
    Účastník

Tady máte odkaz přímo na fusak http://www.feedo.cz/feedo-fusak-4v1-pink-1 Ještě ho mají v zelené barvě pro kluky.

K
    Klára29
    Účastník

Zdravím, taky by se mi fusak hodil 🙂 Termín porodu mám až v únoru, ale mrkla bych na něj. Vložíte mi prosím odkaz?

D
    Danka.m
    Účastník

Já jsem si ho letos koupila pro dcerku v krásné růžové barvičce a je skvělý. Je krásně teplý, dostatečně dlouhý a fakt kvalitně zpracovaný. za mě ho rozhodně doporučím.

E
    EllinkaSam
    Účastník

Maminky, máte prosím některá zkušenost s fusakem od Feedo? Vypadá dobře a přemýšlím o koupi.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist