ECOTOOLS Ubrousky na čištění štětců

Ecotools čisticí ubrousky rychle a účinně očistí štětce od make-upu, mastnoty a nečistot, které na nich ulpí během líčení. Ubrousky jsou vhodné pro rychlé a snadné čištění, složky jako jsou okurka a aloe vera se postarají o důkladné vyčištění. Po použití zůstávají štětce čisté, měkké a připravené k dalšímu použití. Každý čisticí ubrousek je vyroben z certifikovaného materiálu, který je dermatologicky testován a neobsahuje látky ropného původu.

Cena

165 Kč

Hodnocení redakce

10.5.2017 10:00 | autor: Redakce

Ubrousky určitě oceníš, pokud používáš pravidelně štětce. A je jedno, jestli s jejich pomocí nanášíš make-up, pudr nebo oční stíny, v každém případě se ti ubrousky budou hodit. Líbí se mi jejich poměrně svěží vůně, ale hlavně funkčnost. Pokud zrovna nemáš času nazbyt, aby ses věnovala praní ubrousků v mýdlové vodě, pak určitě tyhle ubrousky oceníš. Vyčistí zanesené štětce během chvilky a ty je můžeš zase vesele používat. Čisti však opatrně, ať si zbytečně nevytrháváš ze štětců chloupky. Hodit se ti budou docela určitě na delší cesty. Za mě ano.

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 4.9.2019 05:42 | denisitta

    ECOTOOLS Ubrousky na čištění štětců - super vychytávka, s ktorou rýchlo a šetrne očistíš štetce bez toho aby si z nich vytrhala polovicu štetiniek. Som veľmi spokojná, je to rýchle a šikovné riešenie očisty štetcov a kozmetických líčidiel. Odporúčam!

  • 10.6.2019 06:52 | nova2

    S ubrousky na čištění štětců jsem se ještě nesetkala a proto je to pro mě novinka k vyzkoušení. Hlavně na štětec od make-upu.

  • 7.6.2019 15:48 | stendy

    ECOTOOLS Ubrousky na čištění štětců na cestování jsou jistě idealní. Vždy po ruce.

  • 13.5.2019 05:06 | bobina1

    ECOTOOLS Ubrousky na čištění štětců vynikající obzvláště na cestování. Jistě si své uživatelky najde.

  • 4.5.2019 04:01 | denisitta

    ECOTOOLS Ubrousky na čištění štětců - tieto obrusky mi vôbec nesedia, prídu mi na čistenie štetcov nepraktické. Neviem ale obrúsok na vyčistenie určite nestačí...

  • 2.5.2019 10:02 | stendy

    ECOTOOLS Ubrousky na čištění štětců jsem ještě nezaregistrovala. Jen šampon na štětce. Na cestování jsou jistě idealní. Jen by mě zajímalo kolik kusů je v balení za 165 korun.

  • 28.3.2019 13:20 | stendy

    ECOTOOLS Ubrousky na čištění štětců na cestování jsou jistě idealní.

  • 2.1.2019 07:38 | stana1

    ECOTOOLS Ubrousky na čištění štětců se mě zdají dost drahé. Ještě jsem je neviděl a ani netuším, kolik je jich v jednom balení. Nevím, zda by neudělali tu samou službu třeba dětské vlhčené ubrousky.

  • 26.4.2018 07:07 | marguete

    Štětce si pravidelně myji vlažnou vodou s mýdlem, je to už takový můj rituál, který ale zabere čas. ECOTOOLS Ubrousky na čištění štětců je pro mě novinka, kterou v rámci úspory času ráda vyzkouším.

  • 15.2.2018 16:55 | bobina1

    ECOTOOLS Ubrousky na čištění štětců jsem ještě nezaregistrovala. Jen šampon na štětce. Na cestování jsou jistě idealní. Jen by mě zajímalo kolik kusů je v balení za 165 korun.

Více o tématu: testy kosmetiky

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist