Lirene Dermo Exfoliator jemný enzymatický peeling 8 ml

JEMNÉ ČIŠTĚNÍ S PEELINGEM! Složení je založeno na aktivních ovocných kyselinách a papajovém enzymu. Má velmi jemnou krémovou texturu, která poskytuje jemné čištění, bez vysoušení nebo podráždění pokožky.

Vlastnosti:

  • efektivně odstraňuje odumřelé kožní buňky
  • odstraňuje nečistoty
  • snižuje viditelnost pórů
  • stimuluje proces obnovy. 

Použití:

  • dvakrát týdně naneste na pleť a okolí očí, nechte působit několik minut a smyjte.

Cena

17.00 Kč

Hodnocení redakce

16.2.2017 10:00 | autor: Redakce

Velmi příjemný peeling, který se snadno nanáší, krásně voní, takže si jeho použití vyloženě užívám a dobře se smývá. Pleť je po jeho použití heboučká a sametová, má úžasnou barvu a působí svěže a mladistvě. Baví mě i jednorázové balení. Za mě ano.

Hodnocení

Femina:
1 2 3 4 5
Čtenáři:
12345

Pro napsání rezence musíte být přihlášen/a.

Přihlašte se zde

Recenze od uživatelů

  • 5.9.2018 06:12 | stana1

    Lirene Dermo Exfoliator jemný enzymatický peeling 8 ml Dobře se nanáší, krásně voní, Po aplikaci je pleť hebká a rozzářená.

  • 8.7.2017 14:45 | bobina1

    Lirene Dermo Exfoliator jemný enzymatický peeling 8 ml jsem dostala, jako vzorek k otestování. Peeling moc nepoužívám, ale tento mne docela překvapil. Dobře se nanáší, krásně voní, Po aplikaci je pleť hebká a rozzářená.

  • 18.5.2017 21:02 | setury

    Lirene peeling je kvalitní a velmi mne zaujal. Je velmi šetrný a vhodný pro citlivou pokožku. Použití je příjemné, ihned je cítit osvěžení a následně je pokožka projasněná a krásně vyhlazená.

  • 6.5.2017 16:18 | sumka55

    Lirene Dermo Exfoliator jemný enzymatický peeling 8 ml je balený v sáčku - jednorázový, to mě zlákalo vyzkoušet a nebyla jsem zklamaná, pleť byla vyčištěná a vyhlazená, byla jsem velmi spokojená

  • 16.4.2017 22:12 | jankac

    Lirene Dermo Exfoliator jemný enzymatický peeling 8 ml ma vôbec neoslovil. Všade sa píše, že peeling sa nemá nanášať v blízkosti očí, a tu píšu, že sa nanáša na okolie očí.

  • 7.4.2017 09:19 | nova2

    Vzhledem k balení výrobku (sáček) stojí za vyzkoušení a nemusí se kupovat celá lahvička. Doporučené použití je 2x týdně, ale stačí jen jednou týdně. Výsledkem je vyhlazená pleť s pocitem čistoty.

  • 5.4.2017 19:24 | siraellen

    Kvalitní, velice příjemný peeling který se dobře nanáší,není příliš hrubý což mi vyhovuje.vyhlazuje pokožku,ta je poté sametově hebká,má příjemnou vůni.jsem s ním velice spokojená a za sebe mohu jen doporučit jsem nadšená doporučuji

  • 2.3.2017 03:14 | siraell

    Velice příjemný, dobře se nanáší snadno se roztírá.intenzivne vyhlazuje, čísti a zjemňuje pleť.je bez parcelace,jsem s ním velice spokojená a za sebe mohu jen doporučit jsem nadšená doporučuji

  • 23.2.2017 21:30 | veveron

    Lirene Dermo Exfoliator jemný enzymatický peeling 8 ml - tomuto peelingu dávam len samé plusy, nakoľko je výborný! Oceňujem aj jednorázové balenie, to mi vyhovuje najviac. Peeling nepodráždi, jemne vonia a pleť výborne očistí.

  • 21.2.2017 20:22 | denisitta

    Lirene Dermo Exfoliator jemný enzymatický peeling 8 ml - ako sa hovorí : "veľa muziky za málo peňazí", presne toto porekadlo platí pri tomto peelingu. Je výborný, za super cenu, oceňujem jednorázové balenie, peeling mi pleť nepodráždi a nevysuší. Odporúčam!!!

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist