55eda4c48097f.jpg

Miluje tvůj partner kotletky a steaky a tobě se ne a ne podařit? Nezapomínej na marinádu. Na marinádu můžeš použít zázvorovou nebo česnekovou pastu, masalu, koriandr, chilli, jogurt. Maso zakryj a udržuj v chladu. Marinuj ho dva dny. Díky dvoudenní marinádě bude neuvěřitelně křehké. Pak stačí jen 5 až 7 minut v troubě a na stole máš luxusní pochoutku.  

Při přípravě steaku je důležité, aby byla pánev pořádně rozpálená, jinak nedojde ke zkaramelizování masa, které obsahuje přírodní cukry a maso bude spíš vařené. Pokud se chystáš připravovat hovězí či jiný steak, vyndej maso z lednice a nech ho chvíli ležet, díky tomu se rovnoměrněji upeče.

Zdroj: archiv redakce

2 / 7

Miluje tvůj partner kotletky a steaky a tobě se ne a ne podařit? Nezapomínej na marinádu. Na marinádu můžeš použít zázvorovou nebo česnekovou pastu, masalu, koriandr, chilli, jogurt. Maso zakryj a udržuj v chladu. Marinuj ho dva dny. Díky dvoudenní marinádě bude neuvěřitelně křehké. Pak stačí jen 5 až 7 minut v troubě a na stole máš luxusní pochoutku.  

Při přípravě steaku je důležité, aby byla pánev pořádně rozpálená, jinak nedojde ke zkaramelizování masa, které obsahuje přírodní cukry a maso bude spíš vařené. Pokud se chystáš připravovat hovězí či jiný steak, vyndej maso z lednice a nech ho chvíli ležet, díky tomu se rovnoměrněji upeče.

Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist