55eda4c483f68.jpg

Bojíš se abys zeleninu nerozvařila, a vůbec aby v hrnci nestrávila tolik času, že ztratí všechny cenné vitaminy? Pak přidej trochu jedlé sody do vody, ve které ji vaříš. Rychleji změkne a uchová si nejen barvu, ale také všechny zdraví prospěšné látky. I proces smažení cibulky můžeš uspíšit. Stačí ji mírně osolit. Sůl z ní vytáhne tekutinu a cibulka bude rychleji hotová. A každá úspora času v kuchyni se počítá, no ne?

 

. Zdroj: archiv redakce

1 / 7

Bojíš se abys zeleninu nerozvařila, a vůbec aby v hrnci nestrávila tolik času, že ztratí všechny cenné vitaminy? Pak přidej trochu jedlé sody do vody, ve které ji vaříš. Rychleji změkne a uchová si nejen barvu, ale také všechny zdraví prospěšné látky. I proces smažení cibulky můžeš uspíšit. Stačí ji mírně osolit. Sůl z ní vytáhne tekutinu a cibulka bude rychleji hotová. A každá úspora času v kuchyni se počítá, no ne?

 

. Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist