551b9d96338ba.jpg

Zkusit můžeš také kremrole a stále si vystačíš s listovým těstem, které namotáš na pečící trubičky a po upečení naplníš náplněmi. Fantazii se meze nekladou, takže můžeš udělat náplň s česnekovou, nivovou, hermelínovou, nebo křenovou pomazánkou. Pro opravdové fajnšmekry je tu varianta s chřestem. 

Tip: Z listového těsta upečeš i skvělé tyčinky, postačí ti k tomu radýlko na pizzu, žloutek na potření a ingredience na posypání (mořská sůl, mák, sezam, kmín, lněné semínko) a dobrota je během pár minut na stole.

Pro mlsné jazýčky: Když už budeš mít kremrole upečené, byla by škoda jich pár nenaplnit i nějakou sladkou náplní. Vystačíš si třeba jen se šlehačkou, nebo krémem z vyšlehaných bílků a cukru, ale můžeš zkusit i čokoládový krém nebo obyčejnou nugetu. Všechny varianty budou fajn. 

. Zdroj: archiv redakce

2 / 5

Zkusit můžeš také kremrole a stále si vystačíš s listovým těstem, které namotáš na pečící trubičky a po upečení naplníš náplněmi. Fantazii se meze nekladou, takže můžeš udělat náplň s česnekovou, nivovou, hermelínovou, nebo křenovou pomazánkou. Pro opravdové fajnšmekry je tu varianta s chřestem. 

Tip: Z listového těsta upečeš i skvělé tyčinky, postačí ti k tomu radýlko na pizzu, žloutek na potření a ingredience na posypání (mořská sůl, mák, sezam, kmín, lněné semínko) a dobrota je během pár minut na stole.

Pro mlsné jazýčky: Když už budeš mít kremrole upečené, byla by škoda jich pár nenaplnit i nějakou sladkou náplní. Vystačíš si třeba jen se šlehačkou, nebo krémem z vyšlehaných bílků a cukru, ale můžeš zkusit i čokoládový krém nebo obyčejnou nugetu. Všechny varianty budou fajn. 

. Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist