551b9d9633f96.jpg

Jejich příprava je snadná, vypadají lákavě a navíc chutnají skvěle. Neplánuj nic náročného a namísto postávání u plotny, se věnuj sama sobě, nebo svému partnerovi. V krámě chňapni po rozváleném těstě a naplň ho dle libosti. Pánové určitě nepohrdnou nivou, nebo kysaným zelím s anglickou, ale ani s náplní ze špenátu nešlápneš vedle. Osvědčená je i klobáska nebo klasika v podobě šunky se sýrem.

Tip: Tlačí tě čas? Místo šneků dej péct slaný závin, bude mnohem šťavnatější. 

Sladká verze: Pro mlsné jazýčky doporučujeme listové těsto potřít arašídovou pomazánkou, žloutkem a zasypat nasekanými mandlemi. Pokud máš doma sladkou pomazánku z lískáčů, zasyp šneky jádry lískových oříšků. Famózní jsou i s náplní z pudinku nebo máku, chybu neuděláš ani s tvarohem. 

. Zdroj: archiv redakce

1 / 5

Jejich příprava je snadná, vypadají lákavě a navíc chutnají skvěle. Neplánuj nic náročného a namísto postávání u plotny, se věnuj sama sobě, nebo svému partnerovi. V krámě chňapni po rozváleném těstě a naplň ho dle libosti. Pánové určitě nepohrdnou nivou, nebo kysaným zelím s anglickou, ale ani s náplní ze špenátu nešlápneš vedle. Osvědčená je i klobáska nebo klasika v podobě šunky se sýrem.

Tip: Tlačí tě čas? Místo šneků dej péct slaný závin, bude mnohem šťavnatější. 

Sladká verze: Pro mlsné jazýčky doporučujeme listové těsto potřít arašídovou pomazánkou, žloutkem a zasypat nasekanými mandlemi. Pokud máš doma sladkou pomazánku z lískáčů, zasyp šneky jádry lískových oříšků. Famózní jsou i s náplní z pudinku nebo máku, chybu neuděláš ani s tvarohem. 

. Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist