Zvěřinová polévka se zeleninou

Opláchnuté zvěřinové maso vložíme do osolené vody s celým pepřem a překrojenou cibuli. Zvolna vaříme do měkka. Vývar přecedíme. Uvařené maso zbavíme kostí a pomeleme najemno. Přidáme vejce, hrubou mouku, na drobné kostičky nakrájenou žemli, najemno nasekanou petrželku a malé množství nastrouhaného muškátového...

Diskuze

7 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.

    x
    xxkouckaxx

    silný polévkový vývar s lahodnými knedlíčky dochucenými petrželkou a muškátovým oříškem – velmi lákavý popis !

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to opravdu skvěle , ale nevím kde vzít zvěřinové kosti

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to skvěle , ale nemám ponětí kde vzít zvěřinu

    z
    Zuzana2403

    Zvěřinová polévka – zvěřinu máme doma celý rok a tato polévka s výtečnými knedličky je velmi dobrá.

    a
    aknela11

    polévka – nemám možnost zvěřiny, ale kamarádka dělala podobnou – je to dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist