Zvěřinová polévka se zeleninou
Opláchnuté zvěřinové maso vložíme do osolené vody s celým pepřem a překrojenou cibuli. Zvolna vaříme do měkka. Vývar přecedíme. Uvařené maso zbavíme kostí a pomeleme najemno. Přidáme vejce, hrubou mouku, na drobné kostičky nakrájenou žemli, najemno nasekanou petrželku a malé množství nastrouhaného muškátového...
Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.
silný polévkový vývar s lahodnými knedlíčky dochucenými petrželkou a muškátovým oříškem – velmi lákavý popis !
vypadá to opravdu skvěle , ale nevím kde vzít zvěřinové kosti
vypadá to skvěle , ale nemám ponětí kde vzít zvěřinu
Zvěřinová polévka – zvěřinu máme doma celý rok a tato polévka s výtečnými knedličky je velmi dobrá.
polévka – nemám možnost zvěřiny, ale kamarádka dělala podobnou – je to dobrota