Žralok na citronovém pepři

Steaky ze žraloka zbavíme obratlové kosti, kůže a tmavých částí masa pod kůží. Tím nám vzniknou medailonky čistého jemného bílého masa. Takto upravené maso osolíme a posypeme citronovým pepřem z obou stran. Po okořenění pokapeme olivovým olejem a necháme cca 30 minut odležet v chladu....

Diskuze

5 komentářů

    c
    chiappa

    zajímavý recept, určitě vyzkouším!

    e
    evik56

    Žraloka jsem nikdy nejedla,určitě může chutnat dobře.Neznám citronový pepř.Mám nějaké mezery..:-)

    x
    xxkouckaxx

    žraloka jsem ještě nejedla , ale popisujete to velmi lákavě – mňam !

    1
    11789

    Velmi jednoduchý a rychlý recept. Žraločí maso je výborné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist