Zlatá úsporná kuchařka s rozpočty

Máte omezené množství financí pro vaření? Kupte si novou Zlatou úspornou kuchařku s rozpočty! Najdete zde ty nejlepší recepty a také rady, jak při vaření ušetřit…

 

Kniha Zlatá úsporná kuchařka s rozpočty obsahuje skutečně úsporné a vyzkoušené předpisy s rozpočty, jídelní lístky, dietní rady a předpisy na jídla pro nemocné a různé praktické rady pro hospodyňky. Každá úprava jídla je popsána tak, že i hospodyňka vaření neznalá může ihned s úspěchem vařit a jistě se jí každé jídlo podaří. Je to veliká přednost před jinými kuchařskými knihami.
/wp-content/uploads/files/kucharka.jpg

 

O autorce:
Anuše Kejřová (1874–1926)  byla majitelkou koncesované kuchařské školy, kterou založila v roce 1910 a kde také sama vyučovala. Kromě toho učila vaření ve školách a pořádala „kočovné“ kuchařské a hospodářské kurzy, v nichž učila dívky nejen vařit, ale také správně a hospodárně vést domácnost.
Vydala celou řadu kuchařek, jimiž se zapsala do dějin kulinářství, a její recepty dnes patří k české klasice.

10.12.2009 12:00| autor: redakce

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist