Zlatá úsporná kuchařka s rozpočty

Máte omezené množství financí pro vaření? Kupte si novou Zlatou úspornou kuchařku s rozpočty! Najdete zde ty nejlepší recepty a také rady, jak při vaření ušetřit…

 

Kniha Zlatá úsporná kuchařka s rozpočty obsahuje skutečně úsporné a vyzkoušené předpisy s rozpočty, jídelní lístky, dietní rady a předpisy na jídla pro nemocné a různé praktické rady pro hospodyňky. Každá úprava jídla je popsána tak, že i hospodyňka vaření neznalá může ihned s úspěchem vařit a jistě se jí každé jídlo podaří. Je to veliká přednost před jinými kuchařskými knihami.
/wp-content/uploads/files/kucharka.jpg

 

O autorce:
Anuše Kejřová (1874–1926)  byla majitelkou koncesované kuchařské školy, kterou založila v roce 1910 a kde také sama vyučovala. Kromě toho učila vaření ve školách a pořádala „kočovné“ kuchařské a hospodářské kurzy, v nichž učila dívky nejen vařit, ale také správně a hospodárně vést domácnost.
Vydala celou řadu kuchařek, jimiž se zapsala do dějin kulinářství, a její recepty dnes patří k české klasice.

10.12.2009 12:00| autor: Redakce

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist