Zelné závitky s masem a rýží

Omytou a očištěnou celou hlávku zelí ponoříme do většího hrnce s vodou a vaříme. Během vaření odkrajujeme z hlávky list po listu, až odkrojíme košťál. Mleté maso osolíme, okořeníme a promícháme s nevařenou rýží a s rajským protlakem. Směs zabalíme do uvařených listů z hlávkového zelí. Naplněné závitky postupně...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    můžete podávat jen bílý chléb – to bych řekla , hlavní jídlo je samo o sobě dost vydatné

    b
    brontik

    závitky ty mám ráda

    x
    xxkouckaxx

    sbíhají se mi sliny

    r
    roupicek1

    vytiskla jsem si a zkusí udělat

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist